Wednesday, November 5, 2008

Tere kõigile!

Hei!

Tegin algust uue ning loodetavasti veidi aktiivsema blogiga. Vana blogi jäi kuidagi vanaks, ei oskagi öelda, miks ta mulle enam ei sobinud. Plaanin siia mõne aja tagant ikka sissekande teha, et millega tegelenud olen ja mis mul plaanis on.

Seniks, kui varem ei näe, siis Londonis näeme!

1 comment:

Susan Benson said...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke parandada. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiitmise määr
* Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
* Varjatud tasud puuduvad

Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu kaaslasega, me saame teid laenuga aidata.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.