Tuesday, February 3, 2009

Kodu (Kool)

Hei!

Eile jõudsin koju. Nüüdseks olen juba tegelikult koolis.

Mõtlesin, et kirjutaks teile, et mis ma siis sellest võistlusest arvan.
Võistlus ise ei läinud just nii, nagu ma lootsin. Tunnistan selle kohe ausalt üles. Lootsin ikka saada MK-punkte. Neid ma ei saanud, isegi lootust polnud. Sellegipoolest ei olnud see võistlus maha visatud aeg, sest sain sealt omajagu tunde merel oldud ning teistega suhteid arendatud, mis pikemas perpektiivis võib päris kasulikuks osutuda. Samuti sai üle vaadatud see talvine USA purjetamismaailm. Nüüd saan seda võrrelda Austraalia omaga ning järgmisteks aastateks talviseid plaane teha.

Teiseks sain ma sealt palju energiat, mis on haigeks jäämise seisukohalt väga vajalik, et mitte haigeks jääda nüüd viimastel füüsilise treeningu kuudel. Edasi sain ma vaheldust igapäevasest füüsilise tegemisest, mis võiks olla hea, et treenida täismahuga nüüdsest edasi.

Võistlusel jäi mul iseenesest puudu jälle millegist. Arvan, et oleksin võinud olla teravam, kuid olin keskendunud enne võistlust liigselt enda tehnilisele poolele võib-olla ning mitte üldse ei olnud piisavalt mõelnud puhtale purjetamisele, tunnetusele, tuule nägemisele ja muudele asjadele. Seega, stardid, mis tulid mul võrreldes tavalisega väga hästi välja, märgivõtud jne. tehniline pool oli mul küll hea, kuid hävisin puhta purjetamisega. Üritaks need kõik pooled omavahel ühendada ning vaadata, mis järgmisel võistluses minu jaoks laost võtta on, et mind jälle kukutada. Ise loodan, et kunagi hakkavad tal need vahendeid nappima ning see tõus võiks juba vaikselt hakata paari aasta jooksul tulema.

Sellest veel üks järgmine asi, mida ma sel võistlusel nägin. Vahe esimestega on väiksemaks läinud, palju väiksemaks. Tulemuste põhjal küll vast mitte, kuid tõesti, üleval märgis olid kõik omavahel veel väga koos. Samuti ei olnud esimestega mul erilist kiiruse vahet. Ükskõik mis tuulega. See on üldiselt väga-väga hea!

Rohkem hetkel ei oskagi teile rohkem vabandusi tuua, miks mul sedavõrd halvasti läks.

Paluks teilt tagasisided, et mis te arvate minu blogi kajastusest ning kuidas ma selle tööga hakkama sain. Aitäh, et lugesite ning ärge seda rutiinset tegevust peatage, sest üritan siia ikka sissekandeid edasi teha!

Yours...
Karla

No comments: