Friday, October 23, 2009

Vaade minevikku, OSA 3


Hei!


Aega võttis, aga teisipäeval ei olnud lihtsalt tuju.


Pärast EM-i lendasime suht kohe Reinuga MM-ile, mis kujunes üheks mu elu parimaks kogemuseks. Väga mõnus koht oli ja super mõnus oli, et Rein sai täies mahus minule pühenduda. Võistlus ise oli väga suurepärane samuti. Ei akka siin lahti kirjutama, et mis ja kuidas, sest teadjad teavad, kuidas mul läks või kuidas ei läinud. Lõpetasin 39nda kohaga 164st vms paadist, mis on minu arust suurepärane!


Edasi viis mu tee koju, sealt edasi autoga Weymouthisse, kus toimub 2012 OM. See võistlus läks üpriski haiguse nahka, sest olid tugevad tuuled ja keerulised olud, mis nõudsid tugevat füüsilist, mida mul sel hetkel pakkuda polnud. Sellegipoolest sain väga hea kogemuse võrra rikkamaks, sest polnud enne kunagi varem inglismaal võistelnud ja mu USA armastus tuleb välja, et ei tähendagi automaatset inglismaa sallimatust. Olin 108st paadist 35, mis sellises olukorras oli väga hea.


Tagasi tulles ootas mind ees koolielu ja Eestikad. Mõlemas olin hea ja, jõudsin pöörata tähelepanu õpingutes toimuvale, samal ajal läbi keisrilõike saavutades Eesti meistritiitli, seda nii täiskasvanutes kui ka juuniorites. Pole viga!


Sellega tõmbasin ma oma suhteliselt suurepärasele hooajale väga ilusa joone alla, EM-st edasi liikus kõik paremuse poole.


Ootan huviga järgmist hooaega ning juba varsti hakkan selle jaoks väga tõsiselt tööd tegema.


Karla

No comments: