Wednesday, March 17, 2010

Üles ja alla

Hei!

On jälle veits aega möödas viimasest sissekandest.

Selle aja jooksul on juhtunud nii mõndagi. Käisin siis Tartus Mihkel Zilmeri juures, kus sain ka kindlasti tarkust juurde, anti andekaid nippe merel toitumise ja muude selliste asjade kohta nagu näiteks kuidas kiiresti taastuda. Usun, et temaga koostöö on üks tähtsamaid siiani vajaka jäänud asju. Õnneks on see nüüd minevik ja teeme temaga ka edaspidi kenasti koostööd, loodetavasti.

Nädalavahetuse veetsin sõbra Janni maakodus Märjamaal, kus sain "Ultimate Countryside Experience" osaliseks. Raidusin puid, käisime suitsusaunas, müttasime paksus lumes ja kõige tagatipuks raiusime jäässe ise augu ning käisime end sinna ka korduvalt kastmas. Ülikaiff oli!
Seega, oma arvates nagu puhkasin ja värki!


Tuleb välja, et siiski mitte. Täna käisin ka uuesti spordiarstil, kust vaatas vastu suhteliselt masendav pilk. Kõik näitajad räägivad, et peab vaiksemalt võtma ja rahulikumalt tegema. No ei mahu mulle pähe, mis kunst see tippsportlane olemine siis üldse on? Minu jaoks tegelt ongi ta vist elu aeg olnud see, et ma liiga palju ei teeks ja asja veidi rohkem mõnuga võtaksin. Seda ma nüüd teha üritan edaspidi vähe rohkem.

Aeg läheb lennates. Juba pühapäeval pühin Eesti tolmu järjekordselt jalge alt, et minna teha veel üks suusalaager Põhja-Soomes, tundub, et peab ka selle rahulikumalt võtma ning pärast seda juba 1 ööse peatusega Eestis pikalt oodatud Hyeresi, et istuda oma lojaalse ratsu, Laser purjeka peale ning nautida trenni tegemist nii nagu seda mina kõige paremini teha oskan. PURJETAMINEEEEE!!!!

Tegelt ei ole asi üldse nii kerge ja tavaline nagu paistab. Hyeresi jõudes ootab mind koheselt üks Europa Cup võistlus, mis kestab 1-5 aprill. Seejärel vehin mõnuga trenni teha SOOJAS ning 24-30 aprill on seal samas Hyeresis juba ka MK-etapp, kus kindlasti rivis olen ja jälle endast kõik annan.

Mis siis muud kui "Rahulikult tähtede poole", sest tundub, et mu tavapärane loosung Pushin' it hard ei kanna enam mind üles, vaid pigem tagasi alla!

Järgmise korrani,
Karla

No comments: