Wednesday, October 19, 2011

Nice!


Ja mitte Prantsusmaa rivieral olev linn.

Elu on siin endiselt nice, ehk kena. Viimasest kirjutamisest on 1 puhkepäev ja 5 järjekordset treeningpäeva möödas.

Puhkepäev läks rahulikult, mõtlesime surfamisele, kuid ilm oli veidi nigel ja otsustasime selle tulevikku jätta. Laagri lõpus peaks mind ootama 2 vaba päeva, mille sisse selle ehk mahutada saab. Tiksusime niisama rattaga mööda ookeani äärt ning pärast käisin veidi Golfi mängimas. See oli Public course, mis tähendas, et inimesed oli teksade, maika ja flip-floppidega, suits hambus. Kes midagigi sellest mängust jagab, siis teab, et nii päris ei käi, kuid see selleks. Minul oli endiselt vahva.

Viimased 5 päeva on jällegi läinud nagu naksti. Ma ei saa suurt kurta, isegi kui tahaksin. Viimasest kirjutamisest saadik olen purjetanud vaid maailma eliidiga. Paar päeva tegime Olympic Test Evendi hõbeda, Hollandlasega kahekesi intensiivseid treeninguid, mis olid ütlemata kasulikud. Viimased 3 päeva on Perthis olnud ka juba terve Austraalia koondis, eesotsas Eel-Om-i kulla ja kolmekordse Maailmameistri, Slingsbyga. Pole just kõige halvem seltskond, kellega trennis joonele võtta. Olgugi, et mind hakkab vaikselt juba kimbutama väsimus ja kõik ei tule alati nii lihvitult ja perfektselt välja nagu ma sooviksin, siis tänastes treeningsõitudes suutsin näidata suhteliselt okeid kiirust ning ühe sõidu ka kindlalt võita.

Arvan, et see siin on mu elu üks kasulikemaid laagreid, kust tõesti on, mida kõrva taha panna. Maailma absoluutse paremiku vastu paat-paadis sõites märkad tahes-tahtmata asju, millele võistluse ajal endast maksimumi välja pigistades ei keskendu. Kui iga klassi parimad just siin treenimas on, siis ei jäta väga palju valikuruumi, et kus on õige koht enne siin toimuvat MM-i treenida. Ilmad on meil siin üldplaanis väga head, trennid suurepärased ja tuju samuti.

Olge tublid,
Karla

No comments: