Friday, February 7, 2014

Lauderdale

Heippa Hei!

Umbes nädala jagu on jälle mööda lennanud nagu võluväel. See aeg on meil siin läinud kiirelt ja tegusalt. Kolisime oma paatide ja muu kamaga vahepeal Miamist Ft. Lauderdale-i, et harjutada Santanderi MM-iks. Minu arust on olud üpris sarnased, avatud ookean ja suur pikk ookeani laine. Nädal on läinud töörutiinis ja olen saanud paar nippi ja trikki enda jaoks, millega end rajal kiiremana tunnen. Esimesed kaks päeva olid übermõnusad trennid 5-6m/s tuule ja suure suure lainega. Eile seevastu oli jällegi vaikne tuul, et meid nädalavahetuse regatiks valmis seada.

Ei tea, mis värk selle tuulega siin Floridas see talv on, aga üleliia ta meid enda kohalolekuga ei rõõmusta. Täna hakkas järjekordne võistlus ja otseloomulikult möödus päev jällegi vaikses tuules. Sellele vaatamata saime kirja juba kolm sõitu, 60% kogu Miami MK sõitude arvust, Win! Üpris win oli ka minu võistluspäev. Suutsin end igasugu viperuste kiuste rajal ette poole nihutada ja finišisse jõudsin vastavalt kohtadel 6, 1 ja 3. Kokku annab see mulle praegu 30ses laevastikus esikoha. Homme edasi, see regatt on pigem heaks treeninguks heas seltskonnas, tulemust ennast nii väga taga ei ajagi. Tahan katsetada asju, mida olen enda tegevuses muuta või parandada üritanud.

Lisaks sellele, et tegu on minu arust kõige mõnusama auraga regatiga terves maailmas, kus slipi kõrval pakutakse hommikuti hommikusööki, merelt tulles ootasid meid täna hot-dogid ja burgerid (5+ sportlase toit, kas pole?) ning faktile, et iga sõidu võitja saab pudeli šampust, siis sel aastal on veel üks boonus juures. Eelmise aastaga võrreldes, kus ma vist 8st sõidust 5 võitsin, on laevastik palju tihedam. Kohal on terve eelmise aasta maailma edetabelit juhtinud austraallane, lisaks temale veel mõni Miami MK-l esikümnes olnu ja veel mitu minust ees olnut, seega rahvast, kellega end uusi asju proovides ja vana parandades võrrelda, jagub!

Homme loodetavasti on ikka tuult ka,
Karla

No comments: