Saturday, April 12, 2014

Iga lõpp on millegi uue algus!


Hei!

See oli rohkem umbes kuu ja nädal tagasi kui ma siia Mallorca saarel oma jala tõstsin ja nüüdseks on aeg nii kaugel, et asjad on kokku pakitud, autosse tõstetud, ise olen juba puhtaks pestud ja valmis õhtuseks laeva sõiduks, mis mind taas mandrile transpordib. 

Olen siin saanud väga korralikult trenni teha. Esmalt märtsis veetrenni, nüüd pärast MK-d ka rohkem füüsilist ja rattatrenni. Nende vahele mahtus loomulikult ka võistlus, mis oli täpiks i peal. Ma pole kunagi nii kaua siin saarel aega veetnud, ammugi pole ma end siit leidnud nii hilisel kevadel. Pean tunnistama, et mu arvamus sellest paigast on selle korraga päris kõvasti muutunud. Märtsi alul saabudes välja surnud kuurortsaarest on saanud elav, värviline ja turistidest rõkkav paik, kus on uskumatult ilus! Tavapäraselt olen siin just täpselt nii palju varem, et kogu see ilus ja soojus jääb ammutamata.

Siiski, aeg on otsad kokku tõmmata, et sõita edasi Hyeresi, kus 21-27 aprill toimub juba järgmine MK-etapp. Pean tunnistama, et ma ei jõua ära oodata, et saaks maailma parimas konkurentsis jälle mõõtu võtta! Plaan näebki ette, et homme pärastlõunal jõuan Hyeresi, mille järel saan veel kiire lihvi anda, vaadata üle paar asja, mis siin regatil silma hakkasid ja seejärel ongi aeg võistluseks! 

Tahan teha sügava kummarduse oma kallitele toetajatele: Matek, Lasita aken, Starter, BCS, Nordecon, Weber Saint-Gobain, Maru, Catwees, Reval Cafe, MyFitness ja ROPK, kes võimaldavad mul nii pikalt mööda ilma, võistluselt võistlusele tuuritada ja oma unistuse suunas tööd rügada! Pärast õnnestunud Mallora MK-d olen taas kümne piiril ka maailma edetabelis, 12! :)

Õhus on kevadet!
Karla

No comments: