Thursday, May 14, 2009

Pikk vaikus

Hei!

Nüüd juba päris kaua pole ma siia kirjutanud...
Kes veel ei tea, siis Hyeres-is lõpetasin 53ndana, viimasel päeval suutsin välja pigistada kohad 4 ja 6, kuid see selleks, nüüdseks olen juba uutel jahimaadel.

Esmaspäevast neljapäevani treenisin koos Soomlasest sõbraga Tallinna lahel, mis oli hea vaheldus ning korralik treening. Usun, et see oli meile mõlemale väga kasulik, just pikas perspektiivis vaadates, sest tegime mahtuvust. See oli üpris lõbus, sest uskuge või mitte, aga mu soome sõber polnud kunagi Tallinnas käinud.

Samuti sain ma see nädal ühe väga meeldiva üllatuse osaliseks. Reinu soovil andis EJL mulle ühe suure kotitäie Marine Pool purjespordi varustust, mida suvel väga hea kasutada saab olema.

Hetkel teen korralikult trenni ja valmistun vaikselt eelseisvateks võistlusteks, mis on juba juunis, seega sinnagi pole enam kaua jäänud. Üritan enda füüsilise parimasse vormi viia purjetamisvormist rääkimata. Esimene võistlus Eesti kalendris ootab mind Saaremaal, 12-14 juuni, kõik on oodatud vaatama kuigi merele saamist ei garanteeri!

Järgmise korrani!
Karla

No comments: