Monday, March 21, 2011

Säuts

Tsau!

Twitterit mul küll pole, aga säutsun siis siia. Seda teevad tegelikult ka teised, näiteks linnud õues ja muudki.

Kevadest pole enam pääsu, sest täna ta ka ametlikult alguse sai. Nii imelik kui see ka pole, siis jõudis ta minuni samuti just täna. Jalutades on hanged jäänud märkimisväärselt väiksemaks, meri on lahti ja purjetamine võib varsti varsti alata! Kevadet kuulutavad ka kõikvõimalike talvealade hooaegu kokku võtvad spordiuudised, mis lahkavad kui palju keegi teenib, mida ta sööb ja mis ta vabal ajal teeb. On näha, et suvised alad pole veel täiel jõul tuult tiibadesse saanud, talvised aga hakkavad otsa saama ning seepärast ongi kerge lünk meie spordiuudistes.

Minul aga on asi jõudnud nii kaugele, et kodust ära minekuni on jäänud veel 1 nädal. Enam pole tegelikult sedagi. Täpsemalt 28, esmaspäeva hommik hakkan mina siit maalt liikuma Palma de Mallorca suunas. Paljud mu konkurendid on küll mööda ilma laiali ja juba ammu enda oskusi lihvimas, kuid sellele ma suurt tähelepanu ei pööra, sest usun enda tiimi tegevustesse ja plaanidesse täielikult. Pean siiski tunnistama, et teiste treeningute blogisi lugedes ning pilte vaadates jookseb suu vett ning nagu te eelmistest postitustest aru olete saanud, siis ei jõua merele minekut ära oodata!
Hooajaks viimased ettevalmistused kodusel pinnal hakkavad ka vaikselt lõpule jõudma. Kaater hakkab kokku saama ning tundub, et kõik saab reisiks 100% valmis ning Palmal saame uue auriku juba vette lasta.

Rohelist muru teile,
Karla

No comments: