Friday, April 1, 2011

Karla-Stina-Barcelona

Oli vist kunagi selline film?

Tegelt vist olid nimed veits teised, aga ikkagi.
Ausalt öeldes ei ole Barcelonaga siiski tegelikkuses väga palju pistmist. Oleme hoopiski Palma de Mallorcal. Pikalt küll aega läks, aga siiski.

Hakkasime nimelt esmaspäeval kodust liikuma. Laevaga Soome, sealt edasi laevaga Saksamaale. Viimases mainitud laevas sai veedetud tubli 28h, mis ka väga meeldivalt sisustatud sai. Vahelduva eduga veedetud aeg rootsi lauas ja jõusaalis oli täpselt see, et enne autosõitu ja üldisemas plaanis pikka hooaega akusid laadida. Seejärel võtsime vastu otsuse, et ei hakka pindu pooleks raiduma ja ei ürita ma üksi sõites 23h-ga läbida 1900km. See aga tähendas, et meil on palju aega, mis oli minule esmane kogemus. Nimelt läbisime need kilomeetrid kahe hotellis veedetud ööpeatusega ning veetsime veel pool päevakest Barcelonaski, kus sai ringi vaadatud ning sõbra Oliveriga juttu puhutud.

Veel üks üle-öö laevareis ja olemegi Palmal! Uskuge või mitte. Sellise reisi suurimaid eeliseid on kindlasti see, et olen puhanud ning see tähedas vaid üht: juba täna tegin esimese väga mõnusa meretreeningu. 23-24 kraadi, pilvitus, merebriis - mida veel elult tahta?

Õhtupoolikul saabus ka treener Rein, kellega sõime õhtust ning nüüd istungi siin hotelli fuajees ja kirjutan blogi. Hotell on samuti väga mõnus. Hispaania kohta kohe üllatavalt mõnus.

Homme teen äkki vähe parema postituse, praegu olen väsinud,
Karla

No comments: