Monday, April 25, 2011

Mixed 2nd Day!

Hei!

Nüüdseks olen depressiivse staadiumi juba ületanud ja olen kas tagasi normaalne või siis kusagil sügaval eituses.

Päev algas minu jaoks kiirelt. Ärkasin, sõin, läksin klubisse tuult ootama.
Sõidud said plaanitud 9,30 alguse asemel endiselt alguse 11.00 seega Karla 1, race komitee 0. Olgu tegelikult nii päris ei ole, sest RC on mulle siiski 5st sõidust 4s selgelt ära teinud. :D

Esimene sõit oli minu jaoks liiga teisest galaktikast, et midagi aru saada. Ausalt ka. Tegin paremalt hea stardi, koos CYP-i ja mingi SWE-ga. Sõitsin rahulikult parema layline-i suunas, kust enne sõitu proovituna tuult andis. Seejärel võtsid aga eelmainitud kutid mõttesse, et nüüd oleks õige aeg sõita paremast nurgast risti üle välja vasakusse nurka, kust nad muide ka üleval 10 sisse jõudsid. Selline üle välja triikimine on minu jaoks aga loogika vastane ja leidsin end üleval kusagil TY-des. Olgu need siis thirTY või fourTY, sel pole enam vahet.

Pean tunnistama, et sel regatil olen sedavõrd alavormis, et tavalisega võrreldes enam tagumikust välja ei sõida. Selle teeb keeruliseks ka tuul, millest mina veel sotti suurt saanud pole. Esimese sõidu kohaks siis 37?!

Teine sõit algas pärast pikka ootamist mere poolt puhuva tuule toel. Sai juba kallutada ja elu oli veidi ilusam ja mis eriti mõnus, stabiilsem. St. et tuul ei käinud enam 40 kraadi edasi tagasi ilma, et keegi mingilegi katkestamisele mõtleks. Sain paremalt kaatri juurest pole viga stardi ja kütsin koos CRO ja CYP-ga paremale. Plaan töötas suurepäraselt, sest üleval olime vastavalt 1, 2, 3. Ütlen ausalt, natukene tegid mulle need 2 trennikaaslast Team Race-i ka, kuid nende -TY kohtade kõrvale üks korralikuma tulemuse moodi asi saada oli sellele vaatamata mõnna ja väga pikka viha ei pea, see on purjetamine. Taganttuules sai Myrgren must mööda (SWE), kuid mina olin omakorda kiirem CYP-st, säilitades oma 3nda koha. Võtsin asja ülejäänud sõidu vältel väga rahulikult, mis tõi ka edu. Kõik, kes midagi üritasid, jäid järjest enam maha ning teist korda üleval olin juba suhteliselt kindlalt omal positsioonil, 3. Ees olid SWE ja CRO, neid ma ei püüdnud, taga oli vahe ligi 30sek. Hoidsin ilusti ja ükski normaalne sõit oli lõpuks olemas.

Seejäärel oli aeg veel üheks sõiduks, mis oli ääretult sarnane eelmisele. Tingimustelt, st. Minu koht ei olnud sugugi sarnane. Startisin jällegi paremalt ja sain väga hästi minema. Minu all oli jällegi see sama Myrgren, kes otsustas, et paremale saamiseks tuleb kasutada iga nippi ja keeras mulle paudiga risti ette. Kokkupõrke vältimiseks tegin äkkpaudi ja kaotasin temale alla jäänuna oma positsioon and then some! Olin üks viimaseid, tiksusin põhimõtteliselt sõidu lõpuni, sest rong läks ära seal samas stardis. Kohaks midagi 40-TY. Protestimiseks mul pärast sellist suurepärast päeva tuju polnud, õnneks tuli SWE vähemalt kaldal vabandama ning ütles, et ta teab, et ta "fucked up" ja he "ownes me one". No shit!

Homme jälle, ega siin midagi.
Karla

No comments: