Thursday, April 7, 2011

Back to normal

Hei!

No täna oli päev, kus tundsin end jälle iseendana. Ma päris täpselt ei tea, miks, kuid mingil põhjusel olin endale kukile pannud päris suure koorma, et pean siin kõigile keskmist näppu lehvitama ja pea peal sõites ära tegema. Karta on, et seda ei juhtunud.

Täna, kus kulla rong oli juba läinud ja ma täiesti pingevabalt hõbedasse kvalifitseerusin, sain keskenduda olulisele - purjetamine. Hea oli end nii tunda nagu ma seda terve regati teha oleks tahtnud.

Pärast pikka (u. 3h) kaldal ootamist saime lõpuks vee peale, et juba koheselt merebriisist oma kohad välja mängida. Esimene sõit sain suurepärase stardi kaatri juurest, olin vist esimene või teine sealt. Tegin jõhkralt hea krüssu, millest viimased 100m hakkasin liiga palju edasi-tagasi pautima teisel kohal olnuga. Selle tulemusena sai hoopis kolmas vend meist ette ning üleval leidsin end väga väga napi teisena. Alumisse märki tulin 1-4, sest võtsin teistest erinevat gate-märki ja ei pannud päris täpselt tähele kui väiksed need vahed olid. Teist korda üleval olin kolmas. Sellele järgnes kuidagi väga rõve allatuulte saaga. Tuul oli suhteliselt palju vaikinud, kuid laine oli jäänud püsima ning mul oli keeruline end lainega surfama saada. Lasin paar tükki mööda, hõivates 6nda poose, kuid hea taganttuule lõpuga suutsin end 5ndaks tagasi sõita. Finishibakstaagiga suutsin veel ühest üle sõita, kohaks neljas.

Teine sõit oli sarnane start, veidi kehvem kui eelmine, kuid siiski suurepärane. Tegin jällegi targa krüssu ning enne ülemist märki sain mingi itaallasega kokku, kes ei saanud mitte aru, kuidas krüssu lõppu sõita. Pehmelt öeldes tekkis umbes sama olukord, mis eelnevas sõidus, olin sunnitud olukorras ning 1-2 poose muutus kiiresti märki tulles 7ndaks. Üle kivide ja kändude, teine kord üleval 9 olles, suutsin finishisse end siiski tagasi 7ndaks murda, lõpetades päeva positiivse noodiga.

Väga meeldiv oli täna sõita. Nägin endas palju positiivset ning alget, millega Hyeresis edasi minna ning võib-olla, et midagi asjalikumat korda saata. Väiksed vead siin-seal, mõned kohad, kus võiks kõvasti kiirem olla ning ongi kõik hästi!

Hetkel hõbedas 4s, kokku 47.
Karla

No comments: