Saturday, April 9, 2011

Otsas

hei!

Eilsega sai siis võistlus läbi. Tegelesime pakkimisega pärast ning niisama lõõgastusin, seega ei viitsind ausalt ka kirjutada.

Pean nentima, et olen võistluse lõpuga osati täitsa rahul. Sain paljudele asjadele jälile ning stardid paranesid drastiliselt. Julgen väita, et kõigis neljas silveri stardis sain top 3 positsiooni. Eile aga sõit ise kõige suurepärasemalt ei sujunud ning sellest tulenevalt ka vastavalt 17 ja 11 kohad, mis eelmisele päevale alla jäävad.

Ausalt üles tunnistades on tegelikult suhteliselt kahju siit ära tulla, sest ilmad on sel aastal küll täiesti fantastilised olnud. Iga päev olen saanud lycraga sõita ning päike on kõrvetanud lagipähe ilma, et ükski pilv kusagilt ohustaks. Samuti on igal päeval tuult olnud. Tõsi, alati on saanud ka oodata, kuid õhtuks on tuul alati omal kohal ja glissid ei jää tulemata! Nüüd siin asjad kokku pakkida, need Hyeresi järgmist MK-etappi ootama viia ning ise koju lennata tundub ütlemata nõme. Võiks hoopis sinna jääda ja treenida, tunda purjetamisest lihtsat naudingut, liuelda lainetel ja kaifida. Ülehomme jõuan koju, et veidi akusid laadida ning seejärel uuesti tagasi Hyeresi sõita, et uut MK-d sõita ning need vead, mis siin olid parandada ning võib-olla, et paremat tulemust näidata. Teate, et mina seda ju soovin ja teie samuti.

Seniks, lähen Hispaania kuninga vastuvõtule, et kõht täis süüa, seejärel laevale istuda ja Barcelonasse loksuda,

Karla

No comments: