Friday, March 23, 2012

I'm Lovin' It!



Nii kõlab McDonald'si reklaamlause ja jeerum kui tõsi ta on.
Ma hektel, uskuge või mitte, ei räägi küll mäki burgeritest vaid hoopis purjetamisest. Siiski purjespordi teemaline blogi. Aga jah, I'm Lovin' It,ja kõvasti!

Pean tunnistama, et pole end nii hästi Palmal kunagi varem tundnud. Kõik tundub toimivat. Nüüd ei räägi ma purjetamisest kui sellisest vaid hoopis suurest pildist. Kaldal on asjad kõik nii nagu olla võiksid, merel on treeningud ülimalt produktiivsed ja minu fookus on nii kindlalt ühel eesmärgil kui ta kunagi varem olnud on. Loomulikult on Põhja-Ameerikas saadud vaheldusele hea ka uuesti sellist privileegi nagu treener omada. Kaks pead on ikka kaks pead. Isa Toomas on lisaks Reinule ka veel siin, seega enamasti on meid isegi kolm.
Gäng

Merel on pärast viimast postitust olnud ütlemata mõnus. Üks päev jäi küll tuulevaikuse tõttu vahele, kuid selle arvelt sai kõvasti füüsilise kallal töötada. Parem ongi praegu need vähe mahukamad rattasõidud ära teha, et siis enne regati algust koormusi veidi kärpida ja tulle astudes korralikult puhanud olla. Kaks viimast päeva on olnud aga ingliskeelse termini kohaselt "champagne sailing". Super ilm päikese, kallutamist nõudva tuule ja hea seltskonnaga. Korralik analüüs sinna otsa ja ega see areng tulemata jää, nii ma vähemalt ise loodan.
Sisustasin plekis aega

Ega rohkemat polegi, tahtsin oma positiivsusest pakatavat emotsiooni teiega jagada,
Võtke külmast viimast. Kui mina koju naasen, siis on juba ilus kevad ja saab kodus vee peale, eks ju, onju?!
Karla

4 comments:

Oliver said...

head tööd teed kaameraga! ja paadiga ka kindlasti.

Karl-Martin Rammo said...

Mul on vahelduse mõttes toimiv nett, mis annab päris korralikult juurde sinna pildimajandusse, et need ka blogisse jõuaksid! Ja eks ma ikka üritan värvilisena hoida selle keskkonna siin, tulgu ta siis välja nii nagu tuleb! :)

erty said...

käin ka ropkis ja olen su suur fänn sul on kift blogi erik

John Huron said...

Thhanks for the post