Tuesday, September 17, 2013

It's a Wrap!

Nonii.

Pärast pikka võistlusturneed on ka mind vahelduseks jällegi kodumaa pinnale lastud. Olgugi, et siin tundub ka koos minuga kohale jõudvat sügis, siis on kodus ikka ja jälle mõnus!

Eelmine postituse järel jõudis kätte aeg Santanderi regatiks, mis oli Test Event järgmise aasta MM-ile, mis toimub samal ajal, samas kohas. Tegu oli suurepärase õppimisvõimalusega. Seda eriti pärast edukalt lõppenud EM-i, pärast mida sain keskenduda hea tulemuse asemel 100% oludega tutvumisele. Lootsin, et tuul näitab end selle nelja võistluspäeva jooksul erinevast küljest, et oleks, mida järgmist aastat silmas pidades kõrva taha panna.

Minu rõõmuks seda ta ka tegi. Biskaia lahe kuulsusrikast tugevat tuult me küll ei kogenud, kuid need juba vaikse tuulega mürakad ookeanilained jätsid fantaasiale üpris vähe ruumi, et mis saama hakkab, kui puhuma peaks hakkama. Selle asemel domineerisid kogu regati vältel vaiksed tuuled, mis vahel tipnesid kusagil 6m/s kandis. Midagi paremat poleks ma osanud tahta, sest täpselt sellised on olud, mis valmistavad kõige suurema pettumuse neile, kes kohalike tingimustega sõprussuhteid sobitanud pole. Pean tunnistama, et sain palju informatsiooni, veidi oodatult ja veidi asjade kohta, mida poleks lootnudki. Sellele lisaks tõin koju järjekordse 7nda koha, mis on kui 2 in 1 kingitus, kauba peale. Võtan vastu, väga meeldiv! Võistlusele järgnes pikk, pikk reis koju. Algatuseks viisin järgmise võistlusreisi tarbeks asjad Prantsusmaale, La Rochelle-i, kust siis Eesti tavapäraste "suurepäraste" connectionite võimalustega terve päeva jagu lennukitega sõita sain.

Mis edasi? Olenemata mu kärsitust peast ja suurest tahtest juba trenni minna tuleb mul tegelikult nüüd korraks aeg maha võtta. Pärast pikka turneed vaja keha päeva, paari jagu puhkust ja sellele lisaks tuleks mul see EM-il kummitama hakanud haigusvimm lõplikult uksest välja saata. Seetõttu üritan paar päeva rahulikumat tooni hoida ja siis juba nädalavahetusel Tallinna Nädalal, Eesti KV etapil stardis olla. Suuremat pilti vaadates ootab mind ees lühike, kuid intensiivne treeningtsükkel, millele järgneb oktoobri teisel nädalal Prantsusmaal aset leidev Eurochallenge-i viimane etapp. Kõik see on loomulikult vaid eelmäng novembri keskpaigas toimuvaks kulminatsiooniks, Omaanis toimuvaks MM-iks. Seega, nüüd, kus EM-i ringreis on minevik, siis on pilk suunatud sinna.. "Kuhu sinna?" "Oma järgmistele jahimaadele!" (jeerum, need kreisiraadio repliigid never get old)

Nautige viimast sooja!
Karla

No comments: