Tuesday, March 31, 2009

See sport, las ripub!

Hei!

Ei tea, palju teid seda asja üldse loeb, kuid tegelikult ei ole see üldse oluline, sest see number oleks ilmselt halb. Kirjutan sellegipoolest:

Täna sain järjekordselt tõestust, et purjetamine siiski on sport, sest panin polari peale ning u. 7m/s tuulega kulutasin 660kCal tunnis keskmise pulsiga u. 135-140. maksimum pulss oli paudiharjutuse ajal 180. Seega, sport missugune.

Muidu oli päev superkaif. Tundsin, et on hea olla ning jagan küll seda asja. Ei tundnud end merel kui herilasepesas vaid sama hästi kui kodus diivanil ning mitte sel hetkel, kui TV-st midagi vaadata pole, vaid siis, kui klõpsid kanaleid, sest igalt poolt tuleb head kraami!

Päev nagu iga teine, üldiselt, tegelikult. Mitte midagi eripärast polnud, ainult, et vihma sadas vähem ning hommikul ähvardas juba ka päiksega...

Homseni!
Karla

1 comment:

Anne-Mari said...

//Tundsin, et on hea olla ning jagan küll seda asja. Ei tundnud end merel kui herilasepesas vaid sama hästi kui kodus diivanil ning mitte sel hetkel, kui TV-st midagi vaadata pole, vaid siis, kui klõpsid kanaleid, sest igalt poolt tuleb head kraami!//

täiega hästi öeldud. mina ikka loen. alati loen. ja lase edasi!