Saturday, March 21, 2009

Val d´Isere

Hei!

Kohal!

Terve bussisõidu suhteliselt magasin. Toiduga patustasin ka kõvasti terve päeva jooksul. Linn on ülimalt kena, ei mäletanud, et alpides nii kauneid linnasid eksisteerib, kuid Val d´Isere tõestab vastupidist.

Asjad on samuti juba lahti pakitud ning isegi voodipesu panin. Meil on siin väga hubane, Stinaga jagame Master Bedroomi, mis on minu puhul "A First", seda selles suhtes, et isa ja Kitti nt. elavad tõsises konkus. Minul on parem tuba kui teistel!:O

Esimene asi, mida tuppa tulles avastasin oli telekas, mis meil voodist ilusti seina peal ripub. Panin selle loomulikult kiiresti tööle, et kohalikku kaunist keelt enda kõrvadest sisse ja välja tagasi lasta. Silmi hakkas aga koheselt riivama fakt, et pilt oli televiisoris tagurpidi. Mõtlesin, et kas minu silma võrkkest on pikast päevast nii väsind, et ei suuda enam oma tööd teha, või on asi selles kuradima telekas. Uurisin ja puurisin, kuid pilti õiget pidi pöörata ei suutnud. Settings-itest vähemalt mitte. Seejärel, veidi pärast loobumist avastasin, et Power nupu kõrval asub imetabaselt Rotate, mis kenasti selle pildi ka õiget pidi pööras.

Mis veel? Lund tundub siin olevat mägedega. Tänavad on küll puhtad, kuid seal, kus enam kõnniteed või autoteed pole, on inimesest kõrgemad hanged.

Kõige tagatipuks on mul voodis WIFI, mis on Prantsusmaa kohta täiesti uskumatu. Kell on juba 2.11, seega pööran nüüd teise külje ning heidan unne.

Kirjutamiseni!
Karla

1 comment:

Unknown said...

kirkel on sulle ülltatus...ja ütleme nii, et kui näed, siis saad aru!