Thursday, March 19, 2009

Turnee eel...

Hei!


Nüüdseks on juba palju aega möödas sellest kui ma viimati teile midagi uut ja huvitavat kirjutasin. See ei tähenda muidugi, et mitte midagi vahepeal juhtunud poleks. Palju on olnud kõikvõimalikku poliitilist jagelemist ning tagatipuks veel reiside orgunni, mida ma tõsiselt vihkan. Õnneks hakkab selle kõige lõpuks nüüd vaikselt valgus tunneli lõpus särama.

Asjad on juba enamalt jaolt koos, viimased ostud jne. enne ära sõitu. Juba ülehomme õhtul olen ma alpilaagris, kus saan rahulikult end lõdvestada ning lasta verel teha seda, mida talle alpides teha meeldib - Hemoglobiini tase lakke ning vorm ka lakke. Samuti on see hea võimalus enne pikka võistlusturneed veidi eemale saada kõigest sellest, treeningutest ning sellega kaasnevast.


Seejärel, 28ndal Märtsil saabun ma kirjade järgi Mallorcale, kus saame rahulikult nädalakese treenida, misjärel algab juba 4ndal aprillil MK-Etapp, minu jaoks sel aastal juba teine, ülejäänutele eesti koondislastele on see ka MK debüüdiks. See võistlus peaks olema läbi 10ndaks aprilliks ning kulmineeruma Hispaania Printsessi vastuvõtuga.


Sealt edasi viib meie tee lõuna-prantsusmaale, Hyeresi, mis asub Toulun´i ja Saint Tropez´i vahel. Seal ootab meid 16-24 Aprill ees järjekordne MK-etapp. Sealt juba tagasi koju ning hooaeg kodumaal võibki alata.


Kõigele lisaks olen viimasest postitusest saadik tõsiselt käsile võtnud oma toitumise. Nüüdseks juba 3ndat nädalat toitun spetsiaalse toidusedeli järgi ning tundub, et kõik sujub hästi. Samuti olen leidnud ka endale veel ühe suurepärase koostöö partneri. Selleks on Maxim Sports Nutrition, mis Eestis ka väga tunnustatud ja sportlaste seas laialdast kasutust leidev spordijookide, toitude firma. Esimesed energia batoonid ning spordijoogid, geelid ka juba käes ning järele proovitud, kõik töötab suurepäraselt.


Üritan teid ikka asjadega kursis hoida, kuigi tõenäoliselt on selle netiga seal Lääne-Euroopas mitte nii hästi kui siin kodumaal.


Seniks,

Võtke viimast lumest ning nautige suusamõnusid!

Karla

No comments: