Tuesday, April 14, 2009

Nii on parem

Hei!

Nüüdseks oleme juba mõned päevad Hyeres-is olnud. Kirjutada pole ausalt aega olnud, sest olen pidanud veidi koolitöid ka tegema, et oleks kuhu tagasi tulla ning ei peaks naastes kuu aega ainult pea laiali otsas ringi jooksma.

Ilmad on meil viimased kaks päeva super head olnud, soe, mõnus tuul ning veel kord soe!
Merel käisin purupaljalt, purjetamise seisukohalt, seega ujumispükste, käisteta kalipsotopi ja päästevestiga. Juba mõnus on sõita nii, täitsa nagu kusagil soojal maal. Hästi tuleb hetkel välja ka.

Eile käisime ja sõitsime Lauri ja Heikoga lihtsalt autoga ringi. Olen siin neljandat korda, kuid pole kunagi kuhugi lähedalegi siin jõudnud vaatama, et mis ümber ringi toimub?!

Tuleb välja, et ligi 2km meie kodust on pesuehtne surfamise rand, kus isegi laenutatakse surfilaudu. Ainukeseks probleemiks on see, et vesi on nii külm, et surfama mind küll ei kutsu.

Tegelikult ei olegi siin maal meil suurt midagi peale purjetamise ning enda füüsiliselt vormis hoidmise suurt midagi enam teha, sest meie väike kuubik elamine ei anna meile just erilist võimalust midagi kodus tegemiseks. Väljas pole ka just päris Vegas, et lähed ja teed, mis tahad.

Paate on siin juba päris palju, teeme rahulikult trenni ning meretunnid kogunevad.

Jutt hakkab juba uitama ning tegelikult on selle posti mõte see, et teile edasi öelda, et siin on meil viimased kaks päeva olnud SIGAMÕNUS!

Võtke rahulikult,
Karla

No comments: