Saturday, April 4, 2009

Princess Sofia Trophy

Hei!

Paar päeva ei ole nüüd netti jõudnud, kuid ütlen ausalt, te pole millegist ilma jäänd, vist...

Täna oli samas täitsa tip-top päev, esimene täielik päikese päev, st. et veits käisid vahepeal pilved üle, kuid üldiselt saime isegi kodus aknad lahti ning tekid ning asjad kuivama. Isegi kuivaks saime elamise endal.

Edasi läksin ma mõõtma, sest täna on ju siiski võistluse esimene ametlik päev, st. et varustuse kontroll, registreerimine jne jne. Mõõtmise järjekorras seisin vist ligi 2.5h, kuid I did not mind, sest ilm oli ilus ning suuri plaane mul tänaseks nii kui nii polnud.

Vee pealt oli meil täna puhkepäev, kuid meri nägi kaldalt vaadates väga ahvatlev välja, päike tegi temast helesinise unistuse, nagu vanakooli bubble gum, kus auto kleeps sees on. Tuul oli samas vaikne.

Pärast registreerimist tegin oma esimese selle aastase Mallorca väljas söömise. Täitsa okei oli. Seejärel läksin tagasi klubisse, pesin paadi ja nokitsesin natukene veel, et enda mõistus lainele saada ning ka paat korras oleks.

Selle koha pealt, et meid vist 140 üles on antud, ei oska ma midagi öelda, sest ausalt öeldes nii palju meid siin küll ei tundu olevat, aga seda näeme juba homme.

Rohkem ei oskagi hetkel midagi huvitavat teile öelda, hoidke ikka mulle siis pöialt, homme hakkan paugutama!

Musid, kallid!
Karla

No comments: