Tuesday, August 4, 2009

(ilma pealkirjata)

hei!

Nüüdseks oleme juba 2 päeva võistlustules olnud. Eilne, esimene päev läks mul üle kivide ja kändude. Esimeses sõidud suutsin stardis enam kui kunagi varem takerduda, olles algatuseks teises reas, seejärel suutes veel ette jääda ühele sakslasele. Lõpptulemus oli see, et pidin tegema veel karistusringe, kaotades teistele lugematu arv meetreid. Õnneks suutsin ma end siiski tööle panna. Ei andnud alla ning võtsin sõidust, mis võtta andis. Ülemise märgi võtsin ma tagant 5ndana. Endiselt teel eneseparanduse poole töötasin selle nimel, et suudaksin sellest sõidust välja võluda kõik, mis võimalik. All märgis suutsin sattuda mingite tõsiste NOOB-ide kõrvale, kes mu märgivõttu nii palju segasid, et suutsin mingi 5 kohta uuesti kaotada. Sellele vaatamata tegin ma enam-vähem hea teise krüssu, allatuultest rääkimata. Finishis märgiti mu kohaks 26.

Eilsetest sõitudest olen ma sellega tegelikult vähemalt sama palju, või siis vähe, ei teagi kuidas võtta, rahul kui järgmisega, sest suutsin 55ndalt kohalt end 26ndaks sõita.

Teine sõit oli samuti veidi ähmane, võib-olla, et ei olnud veel kõige paremini võistlusesse sisse sulanud. Pärast üpris head starti, küll mitte kõige ideaalsema positsiooni pealt poolte suhtes, ei suutnud ma enamat kui ülemisse märki tulla umbes 25ndana. Sellegipoolest suutsin ma teha midagi, mis mulle sel võistlusel igas sõidus edu on toonud. Sõita häid taganttuuli õigelt poolt. All märgis leidsin end juba 7ndal positsioonil, mida ma kahjuks siiski hoida ei suutnud. Arvan, et ei olnud valmis vms. Liiga palju veel eelmises sõidus kinni. Igatahes, finishisse jõudsin ma 10ndana, mis polnud üldsegi halb.

Veel analüüsiks võib tuua, et arvan, et mulle ei istund ilm, vihm, külm, jne.

Teine päev algas juba hommikul palju paremini. Täna olid mul kõik asjad juba olemas. Polnud põhjust pärast ärkamist kiiresti poodi joosta, et hommikul midagi enne merele minekut hamba alla oleks pista. Teiseks, täna ei sadanud vihma 3h jooksul 40mm. Täna ei sadanud üldse vihma!
Merele minnes sain ma siiski ühe ebameeldivuse osaliseks. Mu Polari rihm läks katki, kuid õnneks võttis Soomlaste treener Janne mu kella enda kätte ja midagi hullu ei juhtunud.

Sõitude juurde:

Pärast u. 1,5h-st ootamist ning valestarditamist, (valestardid olid mul muide kõik suurepärased), saime alustada enda tänast esimest sõitu, kokku siis kolmandat. Stardis leidsin ma end järjekordselt 3ndast reast, mis polnud sugugi kiita olukord. Sellele vaatamata, suutsin pärast umbes 4 pauti leida end paremal halsil minemas vasakule. Mu plaan oli töötamas, sain vabas tuules sõita vasakule poole - sealt tulid pagid ning mina, erinevalt paljudest teistest, olin sellest faktist teadlik. Siinkohal võiks mainida ka kaasa aitava faktorina MehuMati Lindforsi, soomlast, kes selleks ajaks kui me alles esimest starti ootasime juba finishisse jõudsid. Temaga rääkides jõudsin järeldusele, et täna pole oluline mitte igat pööramist vaadata, vaid sõita sinna, kus tuult tuleb. Igatahes: ülemises märgis olin ma juba oma vea enam-vähem parandanud, võttes märgi mingi 7ndana. Minu õnneks ei suutnud minu ees sõitvad noorhärrad aga tähelepanu pöörata märkide paiknemisele ning kasutasin juhust 100%. Haarasin juhtpositsiooni ning ei vaadanud enam tagasi. BULLET EM-lt! Seegi asi!

Teine sõit oli mul samuti hea fiiling. Start seevastu jällegi hävis. Sellelegi vaatamata suutsin end leida just tänu tuule pööramiste järgi sõites. Selles sõidus ei mänginud enam nii suurt rolli see, kuhu poole minna, rohkem töötasid faasid. Üles märki rabelesin end u. 15ndana. Järjekordselt, see kord küll mitte nii kategooriliselt kui eelnevas sõidus, kuid siiski, kasutasin ära oma väljaku nägemist. Teised astusid sama reha peale, mis esimeses sõidus. Tõsi, need olid küll teised mehed, kes seal ees otsas see kord olid, kuid siiski, mina olin seal juba kord olnud ning teadsin, kuidas, mida arvestada tuleb. Nägin märke! Alt märgist leidsin end juba 3-6 positsioonilt. Raske on kindlalt lugeda, sest all on võimalik võtta 2 erinevat märki. Ühe koha suutsin krüssus liigse agressiivsuse ja võidutahte pärast ära anda. Ülemise märgi võtsin 4ndana, millena ka lõpetasin.

Kokku asetsen kohtadega 26, 10, 1, 4, praegu 15 punktiga (juba 1 maha visatud sõit) 6ndal kohal, mis on igati super!

Pöidlad pihku, et mu selg peaks!
Olge tublid,
Karla

No comments: