Saturday, August 8, 2009

Sinine Plaat

Hei!

Järjekordselt pean ma vabandama, et ei ole pikka aega siia sissekannet teinud, kuid võistlus oli nii tihe ja moraalselt pingeline, et ei leidnud end kordagi olukorrast, kus oleks suutnud oma aega trükkimisega sisustada.

Nüüdseks on see nädal aega kesknud võistlus ametlikult lõppenud. Minu jaoks oli võistlus väga hea. Ületasin enda miinimumeesmärgi, mille aasta alul olin endale seadnud: ületada kõik Eesti senised parimad tulemused Juuniorite areenil Laser klassis. Senine parim tulemus oli minule teada olevalt Deniss Karpaki arvel, 8s koht. Mina lõpetasin selle aasta EM-i 122 paadi konkurentsis enda arvates väga tugeva 4nda kohaga, korjates 3 sõiduvõitu, millest 2 olid finaalsõitudes. Neljanda koha eest omistati mulle ka kaua ihaldatud Laseri sinist värvi karikas/plaat, mis kõigil Laseri võistlustel sama on. Nüüd on üks selline ka minu kapi peal näitamas, et olen Laser purjetamise maailmas keegi.

Tegelikult ei ole ma siiski üdini rahul, sest täna oli mul tegelikult väga väga lähedal, et lõpetada võistlus hoopis teisena, kuid suutsin iseendale olukorra väga ebameeldivaks teha ning kaotasin teisele ja kolmandale kohale viimases taganttuules! Lugege seda halvaks õnneks või milleks tahes, kuid nii igatahes juhtus.

Teisalt ei olnud auhinnagaalal pjedestaali, seega ei jäänud ma millegist erilisest ilma. Ka auhind oli ees olevatel sama, lihtsalt teine number plaadi peal.

Nüüdseks, mõned tunnid hiljem olen juba üpris rahulik ning oma neljanda kohaga väga rahul arvestades asjaolu, et veel 4 päeva enne siia tulekut polnud sugugi kindel, kas ma üldse võistlema võimeline olen. Siinkohal tahaksingi täna kõiki, kes mind aitasid minu hädadest, eesotsas seljahädadest läbi saada ning olid mulle toeks ajal, mil seda kõige enam vajasin. Suur tänu teile! Samuti tahan tänada kõiki, kes mulle pöialt hoidsid ning kes minusse uskusid! Loodan, et ei valmistanud teile pettumust.

Kui veel tulevikku vaadata, siis oli see väga väga hea ettevalmistus nädala pärast algavaks MM-iks. Ülehomme jõuan koju, 4 päeva kodus ja juba ongi aeg lennata Kanadasse, et vaadata, milleks ma sel aastal täiskasvanute areenil võimeline olen. Feeling Confident!

Peace Out!
Karla

2 comments:

Anne-Mari said...

tõid oma tulemusega mulle sooja südamesse! usun sinusse ja hoian sulle alati pöialt!

TUBLI POISS!

Anni said...

PALJU ÕNNE!!!!!!