Sunday, December 19, 2010

Side Lõpp!

...Tegevuse algus!

Sidelõpp, ehk siis lõpp minu veedetud ajale sidepataljonis. Läbi on saanud kaitseväeteenistus!
Lõpetasin SBK kuldmärgi ja "ergutusega", st. et sain eeskujuliku teenistuse eest sidepataljoni t-särgi! JEEII!!!
Üldkokkuvõttes ütleks, et minu jaoks maha visatud 3 kuud, kuid tavalisele Eesti vabariigi itihundist noorele on see katsumus täitsa vajalik.

Millest selline arvamus? Võtame kas või lõpurännaku. Läbisime paksus lumes ligi 37km, selleks kulus 17h ja minul 9200kCal. Olgugi, et minul ei olnud hetkekski tõsiselt raske, oli järgmine hommik suhteliselt vaevaline ning peab tunnistama, et eks ta katsumus siiski oli. Kõrvalt jälgijana nägin, et eks ta oli vägagi raske nii mõnelegi sportlasele ka! Seega, minu arust alustades sellest rännakust, on see täitsa vajalik. Viib noored piirideni ning sellest üle, toob välja huvitavaid omadusi kõigis ning näitab ära isiksuse, iseloomu ning tahtejõu. Eks iga võitleja peab nendest asjadest end analüüsides tegema omad järeldused.

Nüüd aga tähtsama osa juurde. Lõpuks on aeg käes, kus saan hakata täies mahus tegelema sellega, mida ma enda tööks pean! Purjetamine st.
Olgu, päris purjespordiga tegelema hakkan ma alles jaanuaris, kuid kiire füüsiline ettevalmistav periood ei tule mulle sugugi kahjuks praegu. Tõenäoliselt jääb see füüsiline edasi areng, mida suve lõpul talvest võtta lootsin veidi hiljaks, kuid hetkel olen veel igati enesekindel, et tulemata too ei jää.

Mida teile veel rääkida? Olen siin eelnevates postitustes igasugu asju vihjanud. Olgugi, et ise viibisin sõjaväes, liikus minu programm suure sammu edasi. Nüüdsest on minu ja mu treeneri, Reinu käsutuses tuttuus coachboat VSR, mis saab kindlasti suureks abiks olema. Kaob igasugune lisapinge, et kust rentida kaatrit, kellelt seda laenata jne jne. Nüüd on enda oma olemas, panen selle käruga taha ning minek! Samuti ei ole minust enam liigipuhast ROPK esindajat. Nüüdsest hakkab minu klubitähise taga ilutsema TYK/ROPK.

Samuti on paljud erinevad firmad minu arengule jätkuvalt õla alla pannud ning neid on ka juurde tekkinud. Nendest ja neile tänu osutamisest teen tulevikus kindlasti ka eraldi sissekande, kuid ära võiks märkida näiteks selle, et minusse usku näitab ka üle maailma tuntud ülipopp päikseprilli firmi Rudy Project, kellega samuti koostööd alustan.

Hetkel kiirustan oma esimesse trenni tsiviilisikuna,

Enam ei ole RMS, vaid lihtsalt...
KARLA

No comments: