Monday, July 23, 2012

Sujub

Hei!

Eelmisest postitusest on mõned päevad jälle möödas ja vahepeal on juhtunud nii mõndagi, samas mitte midagi. Kõik oleneb sellest, kuidas asjale läheneda.

Rammo!

Ühest küljest on kõik endist viisi, teen trenni: käin merel ning sellele järgneb kas rattasõit või siis jõusaal. Teisalt aga on elu juba rutiiniks muutumas, mis mulle meeldib. Asjad hakkavad käe-jala järgi paika loksuma, tean kus asjas asuvad ja kuidas toimingud toimivad. Kõik töötab kui kellavärk ja ülejäänu on minu enda, ja treener Reinu teha, kuidas oma päeva üles ehitame.

Ilus ilm, ilus paat, ilus paut

Suhteliselt uskumatu, kuid tänaseks, teise sellise päeva lõpuks hakkab mulle kohale jõudma, et ma vist kogen sel aastal siiski killukest suve! Olen oma elust umbes kolm kuus veetnud Inglismaa linnakeses nimega Weymouth, kuid mitte kordagi pole kohanud ilma nagu eile või täna. 24 kraadi (või midagi sellist, panen tunde järgi), mitte ühtegi pilve taevas (not a cloud in the sky kõlab hoopis paremini) ning vaikne ja rahulik briis. Ilmaennustus pakub veel homseks ja ülehomseks ka samalaadset ilma! Neli sellist päeva üksteise järgi siin tundub sama tõenäoline kui see, et ma kunagi 100m jooksus maailma rekordi püstitan, kuid eks me näe. Igatahes mööda külgi need päevad maha ei jookse, ammutan neist energiat nii kuis jõuan, sest tean, et juba järgmine nädal läheb mul seda vaja!

Külaelu on ütlemata huvitav, muud moodi ei oskakski seda kokku võtta. Paljud on väga rõõmsameelsed ja sõbralikud, mis muudab miljöö aura kuidagi väga positiivseks. Need vähesed, kes juba praeguseks endasse tõmbunud on ja mööda nurki vaikselt omi asju ajavad, kaovad üldise summa sisse ära ja neid ei panegi tähele, juhul kui sa just ei otsi. Mulle meeldib see ühtekuuluvustunne, mida olümpiamängud endast kujutab. Me kõik oleme siin sportlased, rügame suures plaanides ühtse eesmärgi nimel, igaüks väikese mööndusega.

Küla, meie maja eest vaadatuna

Loodan seda positiivset energiat kanda endaga terve selle nädala, avamispidustustelt seda veelgi juurde ammutades, et järgmine nädal juba tulle minne kogu kaadervärk mängu panna.




Nautige seda ilusat aega, mida toob kord nelja aasta jooksul see suur spordipidu!
Karla

No comments: