Monday, July 2, 2012

Kui mõnus?!

Eelmisest sissekandest on küll möödas umbes kolm valgusaastat, kuid pole viga. Võtan kiiruga kokku, mis vahepeal toimunud on.

Weymouth lõppes asjalikult, aeg oli koju tulla ja esmakordselt ka Tallinnas vee peale sättida. Selleks oli ka suuremat sorti põhjus, sest minu koju saabumisest järgmisel päeval tuli asuda esimese Eesti KV starti. Tunnistan ausalt, et selleks regatiks oli püss juba väga tühi ning võistluse võitmiseks tuli näha vähe enam vaeva kui ma ette olin kujutanud. Sellele vaatamata ei jäänud midagi juhuse hooleks ja minu paremuses polnud üldkokkuvõttes küsimust. Vähemalt minu silmis mitte.














Minu Honda


Kodus oldud ajaga on mu head toetajad ka mulle mitu žesti teinud, et minu ettevalmistus OM-iks sujuks veelgi sujuvamalt. Siin ei saa jätta tänamata Catweesi, kes mulle supervägeva, nüüdseks juba kaks nädalat minu kasutuses olnud tutika, täisvarustusega Honda Civicu eraldasid. Samuti soovin kummardada Hawaii Expressi ees, kelle abiga mööduvad kilomeetrid uuel maanteerattal kui reede õhtud või laupäevad - välgukiirusel!













Novõi velosipeed


Pärast Eesti KV lõppu sain nädalaks aja täiesti maha võtta. Seda mul vaja oligi! Pere ja sõprade seltsis veedetud 7 päeva, mille sisse jäi ka jaanipäev, oli suurepärane, et akud täis laadida ja uuest nädalast uutel võimsustel tööle hakata.
















Puhkus "lendas" mööda


Jõusaalis lõhutud nädal, millele lisandusid rattasõidud tähendasid, et eelmise nädala lõpuks olin suhteliselt mõnusalt väsinud ja valmis nädalavahetuse veidi rahulikumalt võtta, et sel nädalal juba koormust lisada.


















Jõmmis kõhtu paugutamas


Täna käisin vajalikul enne OM-i spordiarsti visiidil, kus kõik tiba-toba oli. Paar nädalat veel ja elu parimas füüsilises vormis pole kahtlustki! Samuti jõudsin esmakordselt ka Eesti pinnal meretrenni. Oh kui mõnus oli! Perfektne purjetamisilm hea tuule, suurte lainete sooja ilma ja kõigega, mida hing ihaldab! Oleks iga päev selline, siis oleks elu mitte lill vaid lillepõld! Homme peaksin saama kätte OM-i riided, samuti on sel nädalal veel päris palju eelseisva katsumusega seonduvaid toimetusi, üritusi, kuid loodetavasti suudan oma hea aja planeerimise oskuse täiel võimsusel tööle panna ja kõik vajalikud trennid siiski ära teha!

Mõnus on kodus trenni teha!



Karla

No comments: