Wednesday, January 30, 2013

Eelsõidud läbi

Hei!
Pilvelõhkujate vahel kihutamas

Kolm päeva eelsõite on nüüdseks ajalugu ja homsest jätkub asi kuldfliidis. Erinevalt sisse harjunust hakkab homme asi välja nägema hoopis teisiti. Nimelt ei võta me kulda punkte kaasa vaid ainult oma koha. Minu puhul on selleks 14. Ehk siis 14 punkti võtan kaasa, kaotan esimesele 13 punktiga.

Olen hetkel asjade käiguga üpris rahul. Arvata, et ma pikalt paadist eemal olnuna ja pigem koolile keskendununa tulen ja paugutan kõigil hambad sisse on suhteliselt naiivne. Asi on päev-päevalt paremaks läinud. Tulemused on küll suhteliselt ühte auku olnud, tänane päev küll siiski selgeks parim. Tegelikult ei näita tulemused täit lugu. Täna tundsin end juba palju paremini kui kahel esimesel päeval ja tunnen, et keha hakkab vaikselt pihta saama, mis toimub. Valumärke näitavad need lihased, mida normaalsest purjetamisest mäletan ja mille olemasolu viimase nelja kuu jooksul minule teada polnud.

Kui veidi lähemalt sõitudest rääkida, siis esimesel kahel päeval sain head stardid, kuid ülejäänud sõit oli suhteliselt konarlik ja minu standardite kohaselt kehv. Täna ei olnud tulemused küll märgatavalt paremad, kuid kehvadele startidele vaatamata suutsin hoida juhtgrupi tempot ja neil väga napilt sabas püsida. Asi tundus juba veidi normaalse moodi.

Homme nagu juba öeldud algavad siis kulla sõidud, kus kõik piltlikult otsast peale hakkab. Mulle praeguses seisundis peaks see hästi sobima, ma ise vähemalt loodan nii. Jääb üle vaid pöidlad peos hoida ja loota, et asi päev-päevalt paremuse poole liigub.

Näete, pingutan ja puha. Vähemalt näo järgi. Maruvinge pilt ka!
(Mõlemad pildid mocr.ussailing.org)

Karla

No comments: