Saturday, March 23, 2013

Team

Hei!

Pärast USA laagri lõppu olen enamuse ajast veetnud Eestis. Prioriteediks on olnud kool ja selle lõpetamine, mille kõrvalt olen jõudnud tegeleda ka füüsilise ettevalmistuse ja kerge seljahäda seljatamisega. Olgugi, et tegelikult peaksin juba olema Mallorcal ja treenima nädala pärast algavaks MK-etapiks, siis konteinerivedu USA-st Euroopasse on kahjuks pikem protsess kui olin arvanud ja seetõttu on minu treeningprotsess veninud. Homme pühin maarjamaa tolmu siiski viimaks jalge alt ja alustan oma teekonda soojematesse Euroopa piirkondadesse.

Kodus oldud aja jooksul on palju selginenud ka minu järgmise (nüüdseks tegelikult juba ammu käimasoleva) olümpiatsükli toetusmeeskonna koosseis. Ma väga loodan, et see ring laieneb veel sel aastal enamgi, kuid usun, et nüüd, napilt enne Euroopaturnee algust on viimane aeg teha teatavaks minu abilised ja toetajad!

Olen väga õnnelik, et minu ümber on paljude aitajate toel kogunenud meeskond, kes ei huvitu mitte vaid ühekordsest toetusest, vaid kogu projekti käigust. Nad oskavad märgata potentsiaali ja sellesse investeerida. Tänu nende investeeringule ja minusse usule saan järgneval neljal aastal keskenduda olulisele, purjetamisele. Nende toel paranevad kindlasti minu treening- ja võistlusvõimalused ning võimalused, kuidas hooaega üles ehitada. Olen neile väga tänulik!

Minu toetajad järgmisel neljal aastal:


+ Minu treeningvõimalustega abistaja järgmiseks neljaks aastaks:










Lisaks neile aitab mind sel aastal veel ETS Logistika, kes abistas mind talvise Miami laagri osas ja kõigi konteineriveo toimingute osas







Veel kord, suur tänu teile kõigile ja juba homme stardime koos Euroopa hooaja alguse suunas! 
Nüüd, kus hakkab minu purjetamisele ka uuesti elu sisse tulema, hakkan ausalt ka blogi aktiivsemalt uuendama.

Järgmise korrani,
Karla

No comments: