Tuesday, February 19, 2013

Laagri lõpp

Hei!

Meie algne plaan võistelda Clearwateris, 21-24 veebruar toimuval Põhja-Ameerika karikaetapil sai juba ammu hundipassi, sest sinna sõit oleks läinud kallimaks kui olime arvestanud. Tegime kiiresti süsteemi ümber ja plaanisime jääda Miamisse treenima. Seejärel tuli aga välja, et selleks, et konteiner õigeaegselt Euroopasse tagasi jõuaks, peame veidi varem selle tagasi saatma. Nüüd on see aeg kahjuks käes ja homme peaks kõige sujudes toimuma konteineri pakkimine.

Käru läks pooleks!

















See tähendab omakorda, et treeninglaager on selleks korraks suures plaanis läbi. Merele enam ei lähe, samuti ei saa sõita ratast. Loomulikult teen üldfüüsilist edasi, kuid suures plaanis kavatsen ka veidi puhata, et koju jõudes saaks nädala keskenduda kooliasjadele ja seejärel juba Euroopaturneele minna.

19. jaanuar käisime esmakordselt vee peal ja 19. veebruar viimast korda. Selle kuu jooksul kogunes 92h meretreeninguid + umbes poole sama palju jagu füüsilist. Meretundidest olid väga paljud ka võistlustunnid, mis tähendab, et on extra kasulikud. Olen rahul ja usun, et see laager aitas mul Euroopa hooajaks end paremini valmis seada.

Pärast Ft. Lauderdale-i võistlust seadsime end taas sisse koduses Miamis ja lõhkusime veidi üle nädala trenni teha. Meretrennid on olnud väga produktiivsed, kuid kerge tervisehädaga, kurguvaluga, olen mõned füüsilised trennid ära jätnud - olen siiski purjesportlane ja siia kaugele maale sõitsin eelkõige purjetama. Seega otsustasin keskenduda merele ja kui konditsioon ei luba, siis füüsilise ära jätta. Kokku jäi ära vist 2 trenni.

Edasi nagu öeldud, pakime konteineri ja pärast seda naudime sooja ilma ja teeme veidi füüsilist. Kirjutan vast ikka veel.

Karla

No comments: