Sunday, February 10, 2013

FTW!

Hei!

Tänasega lõppes Ft. Lauderdale-is peetud olümpiaklasside regatt, kus ülekaaluka esikoha saavutasin. Kokku jäi 8-st sõidust minu arvele 5 esikohta (5 shampust), 2 teist kohta ja 1 kolmas koht.

Tänane päev tõi tugevama tuule ja suure laine, mis oli hea, sest näitas mulle mu nõrkasid kohtasid. Nõrga, psühholoogiliselt ja taktikaliselt raske ilmaga olen praegu suurepärane, kuid tugevama briisiga jään enda tippvormile veel kõvasti alla. Tasuks tänastest sõitudest 3. ja 2. koht, kusjuures viimases libises võit käest umbes poole paadipikkusega. Samas oli juba esimese sõidu kolmandast küll ja veel, et kindlustada regatil kokkuvõttes esikoht.

Sellega said minu võistlused siin Ameerika mandril otsa. Minu saagiks jäi MK-etapi hõbe ja väiksema kaliibriga, kuid siiski korraliku rahvusvahelise konkurentsiga (6 riiki) regati esikoht. Tsiteerides Eesti poliitikuid nagu ma varemgi teinud olen, siis "pole paha!". Kui veel statistikut mängida, siis 22-st võistlussõidust sain 8 esikohta, 3 teist kohta ning ühe kolmanda.

Homme luban endale selle laagri 3nda puhkepäeva. Oleme siin ju 16ndast jaanuarist saadik, keha vajab vahepeal ikka turgutust ka. Sealt edasi lülitume taas trennilainele, et Euroopas algavaks hooajaks korralik põhi alla laduda ja füüsiliselt paremasse konditsiooni jõuda. Kõrvalt jälgijatele saab järgnevad nädalad ilmselt vähe igavamad olema, olen teid võistluste sõiduvõitudega ära hellitanud, nüüd peate trenniga rahulduma. Sellegipoolest, püsige lainel, hoian teid ikka jooksvalt asjadega kursis.

Karl-Martin (Selle peale öeldi autasustamisel, et "a name I cannot pronounce, so the sailor from Estonia")

No comments: