Friday, February 8, 2013

Keerutaja

Hei!

Oleme selle nädala treeninud Ft. Lauderdale-is, kus on suurepärane. Tingimused on merel ideaalilähedased olnud ja miljöö on samuti aukartust äratav. Kuna klubi on kanalitest sisse, siis ootab meid igal hommikul u. 20 minutiline pukseerimine mereväravasse. Kui te aga arvate, et see on totter, tüütu ja igav, siis te eksite. Suure panuse selle huvitavaks tegemiseks annab otse meie klubi kõrval asuv superjahtide sadam.

Selliseid jahte nagu üleval seisva pildi peal on siin hulgi. Pildil olev jaht maksab 280 mlj $, aga mis mind selle juures paelub on see, et täna sellest jällegi mööda pukseerides oli nii nagu pildilgi see küljel olev luuk lahti. Võib ju 280mlj maksta, aga mis te arvate, mis sealt seest vastu vaatas? ÕIGE - Kaks laserit! Eks need rikkad inimesed ikka teavad, mis lõbus on! 

Olgu, olen lobanud küll nüüd juba, asja juurde: Lauderdale-i läksime siiski võistluse pärast ja nüüdseks on esimene päev juba seljataga. Kui treeningpäevadel saime mõnusat suure laine peal hullamist, siis täna oli tuul hoopis maa pealt ja oi oi kui keerutav. Tehti kolm sõitu, millest minu saagiks jäi kolm võitu. Tulemusi vaadates (http://www.yachtscoring.com/event_results_cumulative.cfm?eID=770võib tunduda, et asi oli lihtne ja lilleline, kuid tegelikult pole ma ammu nii keerulise tuulega sõitnud. Õnneks minu jaoks asjad tundusid laabuvat, üritasin rasked olud enese jaoks võimalikult kergeks lahti mõtestada ja proovisin põhilistest asjadest kinni pidada ning lihtsaid, totraid vigu mitte teha - töötas! 

Minu üllatuseks tuli kaldale jõudes välja, et sel regatil on kombeks sõiduvõitjatele shampust jagada. Kuna ma kõigis tänastes sõitudes esimene olin, siis olen nüüd kolme shampuse võrra rikkam. Peale selle ootas meid kaldal mõnus BBQ, kus võistlejad said omavahel juttu puhuda ja muidu mõnusalt aega veeta ilma, et kõik mossis nägudega oma hotelli poole minema jookseks. Väga vahetu õhkkond ja tundus, et ka inimestel, kel nii hästi ei läinud oli koosviibimise lõpuks tuju juba veidi parem. 


Tänane saak :D


Homme uus päev, uued tuuled,
Karla

No comments: