Thursday, April 16, 2009

Trennidega ühel pool

Hei!

Välismaiste treeningutega on selleks reisiks ühel pool. Täna tegime viimase raksu merele ning homme on puhkepäev, läheme Saint Tropez-i. Seejärel on veel üks kontrollsuts vee peale 1.5h vms, et varustus üle kontrollida ja pärast seda lähebki juba jälle võistlemiseks. Registreeritud ja mõõdetud ma täna igatahes sain. Siin on korraldus võrreldes mõnede kohtadega ikka A ja O. Igast kraami saime, mis väikse lapse tuju alati heaks teeb.

Harles jõudis ka täna siia, Heiko ja Lauri läksid temaga õhtustama. Mina aga tegin oma söögi juba ära ja nüüd tulin netti.

Finni meeste seas levib jutt, et üks Tšehh, Mayer...Oli Barcelonast teel siia vahepeal tukkuma jäänud maantee äärde. Selle peale olevat üks mees, kes oli must nagu öö, tema arvutit ja muud kama tahtnud autost varastama tulla. Mayer ärganud seepeale üles ning haaranud esimese reaktsioonina roolipinni või ma ei teagi mis jupi, millega ta igatahes noaga vehkiva öö omale kohale pani. Seejärel pani ta öö omale auto pagassi, sõitis 60km mööda kiirteed ning mõtles, mis selle mehega peale hakata. Loo lõppu ei tea ka mina...

Muidu on ilmad meil veidi maha rahunenud, eile ei näinudki vist eriti päikest ning ka täna tuli vahelduvalt vihmaga see päike.

Mis veel?
Vaadake Youtube-ist Susan Boyle-i esinemist...2009 aasta British Idoli variant....

Ah jaa....Uued ränkingud on kaa!! Nüüd olen 141, mis on siiani mu parim koht. Üritan seda ikka jõudsalt parandada.

Eks ma üritan ikka kirjutada.
Karla

1 comment:

Anne-Mari said...

Susan on liiga nunnu!