Monday, June 22, 2009

Achtung! Zie Alle Klasse, Zie Start Postponed Und Nicht Starten Today!!!

Allo![Aluu]

Zie täna, nagu ka Zie eile, ei zuudetud meil ziin ztarte teha. Zelle põhjuzeks on Zie tuul. Zeda lihtzalt EI OLE!

Eile oli ootamise koha pealt suhteliselt lihtne päev. Algul lükati 2h edasi, seejärel 3h ning pärast seda öeldi, et täna sõite ei tule. Täna seevastu oli palju lootusrikkam päev. Iga kord lükati 1h võrra edasi, st. et kokku oli meil 8 edasilüket, sest oodata saime tubli 10st viieni. Ma väga lootsin, et me saame täna sõita, kuid tuli välja, et kohtunikel oli tuline õigus meid mitte merele saata. Suurest tahtest näidata endale ja teistele, et näe, saab ju küll sõita läksin pärast viimast edasilüket purjetama. Olin merel 1h, kuid tuulest polnud päriselt ka haisugi, seega oli see tegelikult nende poolt õige otsus, nii kahju kui see ka poleks.

Eile käisime linnas festival vaatamas, inimesi oli murdu. Red Bulli see vettehüppamiste võistlus oli ka. Väga palju kenasid vanasid laevasid oli ning üleüldse oli väga mõnus. Jooksmist olen ka viimastel päevadel harrastanud, sest purjetada pole saanud.

Igatahes, üritan mitte olla Peep Vainu Idioodi mõiste seletus, aka teha homme sama asju, mis eelmistes sõitudes, lootes, et ÄKKI läheb paremini, vaid üritan midagi muuta ning eks me näis, mis välja tuleb!

Tsauka,
Zie Kartoffelmeister

No comments: