Wednesday, June 24, 2009

Ja nii ruttu ta läbi saigi

Hei!

Nüüdseks on Kieli nädal minu jaoks lõppenud. Lõppes ta minu jaoks siis 73nda kohaga, 151st paadist. Ei läinud hästi, seda võib küll julgelt öelda.

Kokku saigi meil peetud kõigest viis võistlussõitu, mida on sellise suure võistluse jaoks alla poole igasugust arvestust. Eile tehti meile üpris vägisi 3 sõitu, viimane neist oli täiesti punnitamine, et saaks 5 sõitu kokku. Eripäraks võib vist selle välja tuua, et 151st paadist 40 said viimases sõidus kirja valestardi:S

Tegelikult polnud see võistlus üldse üdini halb ning täiesti sellise stsenaariumiga, et nüüd tuleks mõelda, kas on mõtet edasi purjetada. Tulin siia puhtalt kogemusi koguma, pundis sõitma ning võib isegi öelda, kvaliteetset treeningut tegema. Tõsi ta on, et selliseid kogemusi otsin ma kodumaal treenides taga vaata, et terve aasta ning siiski ei jõua nendeni. Mingit tulemust ma sellest võistlusest tõtt öelda ei lootnudki.

Tulemus kui selline, kui sellest üldse rääkida, oli loomulikult väga halb, kuid kogemusi sain siit küll. Esimene päev läks täiesti aia taha, see on tõsi. Teises päevas see-eest nägin endas vaimset arengut ning edasiminekut. Suutsin end veidi kokku võtta ning vähemalt enda silmis teha kõvasti paremad sõidud, vaatamata sellele, et kohad polnud just nii märgatavalt paremad.

Kokkuvõttes ei saa ma tegelikult öelda, et ma üdini rahutu olen sellega, kuidas see võistlus läks, sest jah, kogemusi sain, tulemust küll mitte, kuid nagu eelnevalt ütlesin, ei tulnudki seda siit otsima!

Erinevalt minust, sobib teistele eestlastele Kiel nagu rusikas silmaauku. Seda tunnistavad tulemused. Argo lõpetas Kieli regati märkimisväärse 12nda kohaga, mis on kindlasti väga-väga tubli saavutus. Kahjuks jäi ta napilt medal race-st välja, millest on ausalt siiralt kahju. Marjaliisa ja Elise Umb sõitsid samuti eile väga hästi ning lähevad Medal Race-ile vastu 5nda kohaga. Eestlastest parimana võib ilmselt siiski välja tuua Deniss Karpaki, kes on tegemas midagi, mida pole ükski eestlane peale Tõnistete suutnud: Võitmas Kieli Regatti Olümpiaklassis. St, et ta läheb Medal Race-ile vastu ESIMESELT kohalt. Et teada saada, kas nii ka läheb, Stay tuned! Panen kindlasti siia posti, kui kusagil netti saan...

Seniks,
Peace Out, A-Town,
Karla

No comments: