Thursday, June 18, 2009

Kieler Woche

Tere!


Nüüdseks olen juba Saksamaal linnas nimega Kiel.

See on mõnus linnake, kus peeti Berliini OM-i raames purjespordiregatt. Olümpia Jahtklubi näeb umbes täpselt selline välja nagu Pirita TOP, ainult, et natukene on elu ka!


Sõit siia oli väga mõnus, istusin Tallinnast laeva peale ning Helsingi kaudu Rostocki. Viimane ots võttis aega 26h, mis oli mõnus aeg aja maha võtmiseks ning lihtsalt lõõgastumiseks. Jõudsin isegi ühe raamatu läbi lugeda! Uskuge või mitte, aga see 26h läks üllatavalt kiiresti! Pärast seda oli vaja ainult mingi 250km autoga sõita ja olimegi kohal, u. kell 02.00 eile, või siis täna.


Hommikul ärkasin, märkasin, et hotell asub vaid mingi 200m kaugusel sadamast ning seadsin sammud klubi poole. Panin paadi üles ning läksin Lindforsiga koos vee peale. Tegime mõnusa 2h-se treeningu tugevas maatuules, mis keerutas päris korralikult. Seejärel tulin kaldale, registreerisin, "mõõtsin" ja sõin.


Siin on ääretult mõnus, täitsa soe, mingi 20 kraadi. Ene suutis juba ära põleda:P Ei tea kuidas see võimalik on, kuid tundub, et on.


Nüüd vaatame, mida õhtu toob. Minu avastuseks polegi homme veel sõitu, vaid hoopis proovisõit. Saan veel rahulikult treenida 1 päeva.


Olge muskad!

Karla

No comments: