Monday, June 15, 2009

Lugusid Saarest

Hei!

Nüüdseks olen ma taas mandril. Tegelikult olen siin juba täispika päeva ka olnud, kuid siiski.

Nimelt, toimus Saaremaal meil Eesti KV esimene etapp, mis osutus tegelikult selles suhtes üsna edukaks, et saime kõik sõidud ilusti peetud ning tuuleolud olid väga korralikud, vihmast ning temperatuurist ma siinkohal rääkida ei soovi! Täielik koerakas, toon vihjeks välja!:S

Võistlus ise kulges tõusude ja mõõnadega, neid teisi oli see kord vast veidi rohkem kui neid esimesi, sest lõpetasin ma rahuldava teise kohaga. Seitsmest sõidust suutsin siiski välja noppida ka kaks sõiduvõitu, millest üks oli väga pikalt. Kokkuvõtlikult ei saa ma öelda, et mul oleks sellest etapist siiski jäänud positiivsed emotsioonid, sest leian, et seal võis kohata nn. "külavõistluse poliitikat", eks igaüks mõelgu ise, mis see tähendada võiks. Mina nii avalikult siin kedagi salvama ei hakka. Juunioride arvestuses suutsin loomulikult võidu noppida, seda siis vist 16 punktilise vahega, öö ja päev.

Kõige meeldejäävamaks selle reisi juures jääb tõenäoliselt tagasisõit, või õigemini tagasisõidu ootamine. St, et praami järjekord oli seekord tõeliselt pikk! Samuti oli tegemist kohati 28m/s tuulega, mis tähendas, et vahepeal käis ainult üks praam. Oleks me jäänud sinna kohta seisma, kus meie järjekord lõppes, saanuks me tõenäoliselt kella 23-sele praamile, sadamasse jõudsime kell 4. Õnneks on meil aga väärt sõbrad, kes meile ilusti "kohta hoiavad" ning see vähendas meie ootamist u. 2h jagu. Tänud Patrickule!!:D


Edasine tee viib mind nüüd Kieli, Saksamaale, järjekordsele MK-etapile. Sel korral saan ma nautida suurimat luksust, mida üks purjesportlane endale lubada saab. St, et selle asemel, et sõita autoga u. 24h järjest ning ollagi väsinuna ilusti Kielis kohal, sõidan ma oma kauni BMW-ga täna kell 2 Tallinnast laeva peale, mis viib mind Helsingisse. Sealt edasi istun Tallinki Superfasti peale ning saangi tugevad 26h laeval puhkamist harjutada. Usun, et tuleb mõnus reis.

Kieli etapist veel nii palju, et seda tuntakse kui põhjapoolse euroopa suurimat vabaõhu festivali. Sellest tulenevalt või mitte, ei lähe ma sinna tavapäraste MK-etapi mõtetega. Võtan seda võistlust kui vahepealse etapina millegi järgmise suunas, võib-olla oleks isegi õige öelda, et võtan asja rahulikult ning mõnuga. Eks näis, mis sellest ka välja tuleb. Üritan teid sealt poolt ka kursis hoida.

Seniks,
Ilusaid ilmasid ja sooja naha vahele,
Karla

No comments: