Monday, February 14, 2011

Kanjets


Multfilm!

Umbes nii on. Meie laager hakkab läbi saama. Tegelikult treeningute osa juba ongi läbi ning nüüd järgneb vaid pakkimine ning seejärel juba 4-5 päeva päris ehtsat puhkust!

Nimelt ei lenda ma sel aastal kohe otsejoones koju, et uuesti treenima ja rassima hakata, vaid võtan aja maha, puhkan end välja ning naudin tsiviilelu üldisemast aspektist. Polegi elu jooksul just kõige rohkem puhanud nii kusagil soojas kohas.

Rääkisin teile nüüd puhkusest, kuid tegelikult on sinna veel paar päeva minna. Olgugi, et trennidega on ühel pool, nüüd tuleb keskenduda veel 2 tugevat päeva, et paadid saaks pakitud ning kodus oleks need hea uuesti konteinerist tervena välja tõsta.

Üldisemas plaanis ei suuda ma uskuda kui kiiresti see laager möödus. Samuti ei suuda ma uskuda kui palju me sel aastal treenisime. Võtsime juba plaani tehes mahtu eelmise aastaga võrreldes vähemaks, keskendudes ikka kvaliteedile ning jättes veidi enam rõhku ka füüsilisele ettevalmistusele. Seda tehes tuli füüsilise tunde kõvasti rohkem kui eelneval aastal, meretunde lõpuks siiski vaid näputäis vähem kui eelneval. Väga erinevalt tundin end eelmise aastaga võrreldes, kuidagi väga vaba ja nauditav oli kogu protsess, ei mõelnud enda jaoks asja liiga keeruliseks ning tundsin kõigest rõõmu.

Loomulikult aitas mind ka see, et tõele au andes oli enamus ajast mul keegi pereliikmetest siin, mis aitas mul end ülimugavalt ja koduselt tunda lastes mul keskenduda ainuüksi tähtsale, treeningutele või siis vastavalt võistlusele. Suur tänu mu perele, et nad minu arengusse jätkuvalt nii tugevalt õlga alla panevad!

Mitte, et ma enam siit maalt ei kirjuta, kuid ütlen juba ette ära, et koju naastes teen ilmselt ka mingi vähe korralikuma ja sisukama posti, kus võtan kogu laagri, kaasa arvatud regatt, kokku ning räägin kõigest vähe lähemalt.

Järgmise postini,
Karla

No comments: