Saturday, February 5, 2011

Mõttetu Pxsk!

Hei!

Täna oli suhteliselt huvitav päev. Algas nimelt sellega, et viisin Stina Dolphin Malli shoppama. Mul avanes see võimalus sellel põhjusel, et täna oli meil hilisem treening plaanitud.

Sellest autosõidust, uskuge või mitte, viisin end kuidagi väga mõnusasse staadiumisse, valmis treeninguks. Paljuski oli selleks heaks tuju tõstjaks kohalik raadiojaam 99.1, mis mängib sellist muusikat, mis tõenäoliselt vanematele inimestele kui 25 Eesti vabariigis peale ei lähe.

See selleks... Ilm oli suurepärane. Postkaart purjetamise ilm. Päike, mingi ligi 30 kraadi, 7-8 m/s. Mida veel ühelt päevalt tahta? Oli vist kunagi selline ütlemine, mis vene keelest tõlgituna võiks kõlada umbes midagi sellist: "Elu oli ilus ja ümmargune nagu pall, kuid siis tekkis sinna palli mõra ning ta omandas pxxse kuju." Selline seis oli ka meil purjetamisega täna. Vees oli mingil põhjusel isegi Miami kohta võimatult palju adru ja muud sellist, mis on mainitud selle postituse pealkirjas ning see tegi igasuguse naudingu väga keeruliseks. Vähemalt minu jaoks.

Krüssu jooksul tõsta 8-9 korda sverti, et saada adru mainitu tagant ära on ütlemata nõme tegevus. Mitte, et ma lõppkokkuvõttes mitte midagi tollest päevast õppinud poleks, kuid treeningu nauditavuse tegi üpris keeruliseks see pealkirjas mainitu, mõttetu Pxsk!

Loodame, et homseks on adru kuhugi kaugustesse ujunud, tuul seevastu pole kaugustesse sugugi kadunud ning saab ühe korraliku tuulisema poolse ilmaga maha. Oi kuidas seda tahaks!

Olge mõnusad,
Karla

No comments: