Thursday, February 10, 2011

McAwesome!


Hei!

Paar päeva on jällegi möödunud ning olen õhtuti olnud liialt surnud, et midagi siia kirjutada.

Täna on aga läbi saanud meie treeningtsükli raskem pool, on puhkepäeva hommik ning olen valmis kõik tagasi tegema.

Kuna viimastel päevadel juhtus nii nagu treeningtsükli lõpu poole ikka, et läheb elu veidi keerulisemaks, siis otsustasin enda elu ka veidi elavamaks teha, et oleks mitmekülgne ning mittenüristav tsükli lõpp.

Sellest tulenevalt üleeilsel päeval tegin teistele ettepaneku, et tavapärase rattasõidu asemel lähme hoopis jooksma. Jooksmine ise mind tegelikult eriti ei paelunudki, kuid mul oli veel kurjem plaan. Nimelt, sõitsime autoga Miami beachi peale ning jooksime rannaliival. Väga mõnus oli ning vajalik getaway rutiinist samuti. Pärast seda läksin ühe hurraaga loomulikult merre ujuma, mis oli imeline! Edasi mängisime rannaliival ameerika jalgpalli ja pesapalli ning enne kui jõudsime oh ega ah öelda oligi õhtu käes!

Järgnev päev, eile siis, tegime viimase treeningu merel enne puhkepäeva. Pean mainima, et mul oli vahepeal kuidagi keeruline endaga seal merel piisavalt edukalt oma äranägemise järgi hakkama saada, kuid eile oli kõik endine. Tundsin end suurepäraselt ning see andis hea fiilingu, et minna vastu puhkepäevale ning sellest ka maksimaalselt mõnu tunda. Pärast merd tegin täna uuesti ratast nagu tavaliselt. Võimatult hea tunne on ikka ratast sõita jooksmise kõrval, ausalt ka! Õhtut läksin veetma jällegi aga kodust eemale. Seadsime Stinaga, kes muide kohe kohe, homme juba kahjuks koju sõidab, suuna taas Miami beachile, kus õhtustasime ja veidi pikema jalutuskäigu ette võtsime. Minu jaoks oli see lõppkokkuvõttes üüratult mõnus, kuid vägagi palav!

Nüüd aga soovin nautida oma ära teenitud puhkepäeva! Ei oskagi veel öelda, mida ma sellega peale hakkan, kuid küll te sellest juba hiljem kuulete!

Karla

1 comment:

Merit said...

eriti mõnusa feelinguga pilt on see!!!