Sunday, November 24, 2019

Resurrection

Treeninglaagris Tenerifel. Aitäh Quiquele kutse eest! :)

Tunnen juba kuid, et oleks teile justkui midagi võlgu. Coverage Facebook´i lehel pärast Eel-OMi lõppes justkui poolajal tehnilise rikke tõttu ilma, et keegi oleks kirjutanud üleval jooksval ribal “Vabandame, show katkes tehnilise rikke tagajärjel”. Tegelikkuses aga tehnilist riket polnud. Küll aga oli eetriaeg nii täis poogitud, et ühtki saadet ei jõudnud otsast lõpuni korralikult ära näidata ja minu hooaja tipphetkeks olema pidanud teine Jaapani turnee sai kuulsusetu lõpu Eel-OMi kuumarabandusega, mille võib liigitada puuduliku ettevalmistuse ning miljööalaste teadmiste alla. Sellele järgnes veel üks hing paelaga kaelas MK seal samas OM-i vetel ja hooaeg oligi justkui sõrmenipsust läbi.

Nautisin viimased kaks aastat elus mõnusat tasakaalu, kus sport, pere ja töö käisid sama rada ühtlases taktis ja kõik oli kenasti kontrolli all. Ajapikku aga vastutus tööl aina kasvas, laps kodus samuti. Treeningtunnid ei kannatanud, sain trennid tehtud, kuid kannatas füüsiline mina. Elutempo, mis tundus algusest forsseeritud oli võtnud hoomamatud mõõtmed, kus 6h und tundus hea saavutusena. Tõtt-öeda julgen kõigile, kes tahavad proovida ja on eos optimistlikud nagu mina öelda, et kõik alla 6h unega saavutatu ei ole jätkusuutlik, ükskõik, mida Elon Muskid ja muud tänapäevased keepideta kapitalistlikud supermänid ka ei ütleks. Olen sel teemal suhelnud ka arstidega ja nad kipuvad minuga nõustuma. Kui lisada valemisse suur füüsiline koormus, siis räägime pigem 8h piirist. Neid numbreid polnud mul aga kuskilt võtta, sest päevas on tunde jätkuvalt vaid 24. Nii juhtuski, et võlgu polnud ma vaid teile blogi postitusi, vaid iseendale und, lapsele ja naisele aega, tähelepanu, sõnu, naeratusi, armastust. Olin nagu täisautomaatne masin, mis pöörles ca 18h ööpäevas ilma, et keegi jõuaks seda hooldada. Masina kokkujooksmine polnud mitte kas küsimus vaid millal küsimus.

See, kas mootor jõudis kokku joosta ja seda Jaapanis kogesingi või jõudsin enne juhtme seinast välja tõmmata pole mulle tänaseni lõpuni selge. Fakt on aga see, et tundsin lisaks füüsilisele poolele mõtlemisvõime aeglustumist, mõtete küllastust ilma, et jõuaks ühtki neist kategoriseerida, läbi mõtlemisest rääkimata. Ka mulle, lisaks mitmetele kaua replay peal olnud suudele, oli lõpuks selge, et päris nii ei saa. Tuletan enne jätkamist kõigile mind tundvatele meelde, et üldiselt ei võta ma ette tegevusi, mis mind ei köida või mis mulle ei meeldi. Samuti ei tee ma midagi half-assed, teate, et kaldun ekstreemsustesse ja rahulikku tiksu minust oodata ei tasu. Siit ka probleemi tuum: Olen endiselt seda meelt, et suure musta töö ära teinud mitmeid mitmeid aastaid tippsporti teinud kodaniku jaoks pole psühholoogiliselt midagi paremat kui a job on the side, kuid see peaks ehk olema rohkem oma rütmi valida võimaldav, mitte selline, kus suur hulk inimesi otseselt või kaudselt sinust sõltub. Maksimalistina ei suuda ma vaadata võistlustulemusi arvamata, et ma pidanuks olema listis esimene ega ettevõtlusgalat, kus oli nomineeritud ka minu pinginaaber, kelle üle olen uhkem kui laiali sulgedega paabulind ilma salaja mõtlemata, et mida mina kurat rabelen kui mind seal pole. Lisaks kodu - Võibolla olen ainuke, aga kui lapselt küsida, et kas unejuttu peaks lugema emme või issi, siis mingil põhjusel kõlab vastus “Emme” mu kõrvadele nagu oleks poksimatši kohtunike split decision´iga kaotanud. Kõiges korraga maailma parim ei saa (vist?) olla ja see on pill, mida mul on olnud raske alla neelata. Kuidas sa teed endale selgeks, et keegi on sinust milleski parem ja nii ongi? See pole minu loomuses või vähemalt ma seda ei oska!

Aga okei, jätkame – aega võttis, aga jõudis kohale, et selleks, et Juulis iseendale järjekordset pettumust ei valmistaks ei tule ilmtingimata rohkem treenida, aga tuleb targemalt treenida, seda rohkem mõtestada ja rohkem magada! Sellest tingituna läbisin hooaja lõppedes mõne kuuse nö üleminekuaja, kus katsusin kontorielus asju koomale tõmmata, et novembrist täisprofina taas sportida. Tänaseks saan öelda, et see on mul enamvähem õnnestumas. Tempolangust lähiaeg vast ette ei näe, kuid tunneli lõpus paistab valgus, mis võib olla ka rong. Seda kirjutades lendan kodu poole oma üle pika aja esimesest treeninglaagrist, mis ei sisaldanud endas ühtki “kohustuslikku” võistlust vaid tõesti, lihtsalt ja kompromissitult, palju trenni. Kodus saan veeta tubli kaks ööd, et seejärel veel neli päeva lähiriike väisata ja pooleli olevaid tööprojekte lõpetada. Loodan siiralt, et pärast seda jõuab kätte aeg, kus viimase asjana enne merele minekut ja esimese asjana merelt tulles ei vaata ma üle telefoni voicemail´i ja emaile vaid hoopis trennides tehtud video.

Elu on lõputu kaalukausi balansseerimise kunst. Eelmine, kahe aasta tagusesse aega jääv blogi postitus kiitis takka, kuidas tol hetkel kõik koos ideaalselt toimis, kuid nüüd oli õige hetk see kaalukauss taas täiega purjetamisse suunata. Selleks, et mängida, nagu tol sõnastasin, tuleb nüüd uuesti vähe rohkem eeltööd teha. “Tagasitulek” on olnud päris raske. Näen, et teha on üksjagu suur hulk tööd ja veidi imestan kuidas ma viimased kolm hooaega maailma mastaabis nii häid tulemusi olen suutnud hoida. Näib, et Brains over muscle on päris võimas fenomen. Esimesed kolm “päris” trenninädalat 2020 tsüklis on olnud silmi avardav ja arengukõver ropult järsk. Tunnen endas sellist purakat (sest nagu teame, siis ilma selleta pole võimalik tulemusi saavutada 😉), et ei mäletagi. Edasine toob minu jaoks hulganisti meretunde erinevais maailma paikades, kuid sellega hoian teid loodetavasti juba taas rohkem kursis.

Igaks juhuks mainin, et siinses postituses ega üldse selles blogis ei pretendeeri ma tõele, veel vähem absoluutsele tõele. Räägin kogetust läbi enda emotsionaalse prisma. Tänan väga neid, kes mulle Eesti maailma purjetamises omal kohal hoidmisel abiks ja toeks on. Üksi ei teeks selle mitme peaga lohega küll miskit!

Karla

11 comments:

PLUGGERS said...

INTERNET SCAM ALERT‼️

The internet today is full of SCAM ADS, mostly in comments of various sites and blogs. A large number of individuals have been victims of scam and lost a lot of money to SCAMMERS. Most of the common scam you can see
❌BANK LOAN SCAM. ❌BINARY OPTIONS SCAM.
❌BINARY AUCTION SCAM. ❌HACKING SCAM. and lost more......

But here is a good news to everyone who has been a victim of INTERNET SCAM❗️
You can get your money back from your scammer, Authorities will not been involve just the genius of our skill.

WHO ARE WE⁉️
We are PLUGGERS! A group of skilled Hackers and have dedicated our time to help individuals get back thier money from INTERNET SCAMMERS. There is a research was carried on to calculate the amount of money individual loose to Scam, and it was confirmed that more than USD $3billion annually. This is so wrong and that’s why we have decided to help individuals get thier money.

HOW DO WE OPERATE⁉️
We first of all study the scammer brought to us by hacking the person device(phone or computer) to get information of How, Where, this person keeps money he/she as defrauded from people ( so many of this scammers don’t actually save the money in banks, they mostly stack the money in a Bitcoin wallet, that way it is safe and untraceable to authorities) and we work on a strategy to get back the money and give it back to whom they have defrauded.

Contacting us is simple, just give us a message through the email below.
Email-: globalpluggers@gmail.com

If you a victim of internet scam or you know someone who is, make contact to us immediately. You are 💯 % safe to contact us, our email is very secure.

Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

Anonymous said...

Tervitused kõigile ja tervitame Avants Loan INC-i. Oleme finantstoe meeskond, kes tegeleb rahvusvaheliste rahandustega mis tahes pangandustööriistade jaoks. Meie teenused on kiired ja usaldusväärsed. laenud võetakse vastu 24–48 tunni jooksul pärast edukat rakendamist. Laenu tagasimaksmiseks pakume laene vahemikus 2000 kuni 50 miljonit dollarit ja taskukohase intressimääraga 3% laenu kestusega 1 kuni 30 aastat. Avant Groupi eesmärk on pakkuda teile suurepäraseid professionaalseid finantsteenuseid. Laenu taotlemine on stressivaba ja meie jaoks on lisateavet meie laenuprotsessi kohta {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}

Avansi isikliku ja ärilaenu abil saate arvestada teenuse ja usaldusväärsuse pärandiga, aidates teil unistused reaalsuseks muuta. Kandideerige ja saate otsuse kiiresti, ilma et peaksite muretsema oma krediidiskoori või finantskriisi pärast, kus olete sattunud. Laenu saamiseks võtke meiega ühendust juba täna. Aitäh
Saatke meile e-kiri aadressil av_ant@outlook.com
Kirjuta meile e-posti aadressil avants.loan@gmail.com
Helista / Whatsapp +1 (409) 2062954
Aitame teid hea meelega

Susan Benson said...

Tere, kas vajate kiirlaenu?
Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Pidades silmas majandusseisakuid, mida maailm on ilmneva Corona-viiruse haiguse (COVID-19) tagajärjel läbi elanud, seisavad paljud inimesed enneaegsete rahaliste väljakutsetega silmitsi. Ja kuna meie asutuses on sularaha ülejääk, on meie eesmärk kiirendada raha ringlust, finantseerides kliente nii Euroopas kui ka väljaspool seda laenuga.

Kui vajate ettevõtte alustamiseks kiiret laenu, maja või auto ostmist või vajate laenu muudel isiklikel põhjustel? Tahan, et võtaksite ühendust minu firmaga. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid nii tagatud kui ka tagatiseta laene. Kui loete seda ja teate, et vajate rahalist tuge, võite meile lihtsalt kirjutada e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada mulle otse WhatsAppis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud sellele, et aidata teil parandada oma pikaajalisi ja lühiajalisi rahalisi eesmärke, kuna teie lõppeesmärk on teie finantsstabiilsus.

Omadused ja eelis;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - saate otsustada, kui palju soovite laenata.
* Kiire otsene finantseerimine - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3,0%.
* Kõrged kinnitusmäärad
* Teil on võimalus valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas kestusega 1-30 aastat.
* Lihtne veebipõhine rakendus.
* Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
* Peidetud tasusid pole

Paljudel inimestel on kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest mõnedel põhjustel nii keeruline laenu saada.

Kui vajate oma rahalistele väljakutsetele tõesti lahendust, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele, me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie kõige olulisem prioriteet on teie finantsstabiilsus ja kogu protsessi eest hoolitsetakse teie eest.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com VÕI;
WhatsApp: +447903159998

Camilla Karlsen said...

TERE; Kas vajate laenu?
Pakume igat tüüpi laenuteenuseid: isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen, autolaen, võlgade konsolideerimise laen, laen arvete tasumiseks ja palju muud.

Kas vajate projekti finantseerimiseks laenu?
Saame teid toetada laenuga, et viia ellu selliseid projekte nagu: teie majade, kontorite, talude ehitamine ja ka teie reisiprojektide, teie ettevõtte või projekti, mille jaoks vajate välist finantseerimist, finantseerimine.

Kas vajate investeerimisfondi?
Saame investeerida teie suurtesse projektidesse. See on ette nähtud ettevõtetele, kes soovivad investeerida oma uurimisprojektide, kinnisvaraprojektide, ülevõtmiste ja muude ärivajaduste rahastamiseks.

VALI PARIMAD LAENU VÕIMALUSED KOHE !!!
Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti aadressi kaudu: novaglobalfinances@gmail.com

Mida me pakume;
Pakume igasuguseid laenuteenuseid. Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene ning lisaks saate taotleda nii pika- kui ka lühiajalisi laene väga mõistliku intressimääraga. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me saame aidata!
NOVA GLOBAL FINANTSTEENUSED on suure kapitaliga Euroopa ja kogu maailma tugevaima finantskontserni tütarettevõte. Me rakendame strateegiat kohalolu leidmiseks seal, kus leitakse majanduskasvu, ühendades kliendid selle tekitatavate võimalustega, aidates ettevõtetel kasvada, majandusel õitsele jõuda ja üksikisikutel oma eesmärke realiseerida. Oleme aastaid kaubelnud ja andnud omal ajal välja lugematuid laene. .

Saada laenutaotlus kohe !!!
Nimi: Camilla Karlsen (laenukeskuse ametnik)
Kontaktpost: novaglobalfinances@gmail.com

Claudia Klein said...

Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Loan Services-sse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

Teie rahaline vabadus on teie kätes!

Mrs. McCarthy Juan said...

TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

PATRICIA said...

Olen siin, et jagada teie kõigiga hämmastavat elumuutvat võimalust. Jose kauplemisplatvorm on registreeritud ja ehtne investeerimisplatvorm, mis võib vaid 700 eurose esialgse investeeringuga teenida nädalas kuni 7570 eurot. Olen selle suurepärase investeerimisvõimaluse elav tõestus. oled huvitatud investeerimisest ja soovid teenida iganädalaselt? alustamiseks võtke Josega ühendust whats-rakenduse kaudu: +12012937434 või e-posti aadressil Josegonzales87958@gmail.com…

Novelty said...

Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance'is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531

NOVELTY FINANCE pakub finantslahendusi. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Pakume ka paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

✓ Lihtne kinnitamine
✓ Paindlik tagasimakseperiood 6 - 360 kuud
✓ Väga mugav – saate laenu taotleda endale sobivas kohas ja ajal.
✓ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
✓ Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
✓ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
✓ Varjatud tasud puuduvad
✓ Teid juhendatakse kogu protsessi vältel

Kuidas kandideerida:
Meilt laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
Saatke meile oma laenutaotlus läbi;
E-post: { noveltyfinances@gmail.com }
Helistage või kirjutage meile WhatsAppis: +447915601531.
Kehtivad nõuded ja tingimused.

Brad Ben said...

HOW CAN I CONTACT A LEGIT CRYPTOCURRENCY RECOVERY COMPANY - OMEGA CRYPTO RECOVERY SPECIALIST

Omega Crypto Recovery Specialist has a proven track record of successful recoveries. The company has recovered millions of dollars worth of cryptocurrency for its clients. Omega Crypto Recovery Specialist has expertise in recovering various types of cryptocurrencies, including Bitcoin, Ethereum, and Litecoin etc. The company's website features customer testimonials and reviews that attest to the legitimacy of the company and the success of its recovery services. 


Website:  omegarecoveryspecialist .co m
Mailbox: omegaCryptos@consultant .co m

Whatsap Line; +1 (701, 660 (04 75

Urgent Loan said...

Lugupeetud laenutaotlejad

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiiltelefoni number:

Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
USLADA
Jelena Nino