Wednesday, April 1, 2009

[ Its reining, uuu beibi its reining]

Hei!


Kurat, hakkab juba küllalt saama! Vihmast, ma mõtlesin. Iga päev, absoluutselt iga päev on sadanud, päikest olen nüüdseks näinud 5 min. Sellegipoolest, on siin mõnus. Isegi hoolimata faktist, et meie rõske tuba, milles pole ma ei tea mis ajast keegi elanud, mu voodi kogu aeg niiskeks ajab ning magades on tunne nagu mu põis üldse ei peaks. (peab küll, ausalt kaa!)


Tegelikult oli täna igati mõnus päev, meie trenn oli eriline. Tuul oli kaldalt, kuid laine oli tõsine ookeanikas ja merelt. Seega oli vaikse tuulega sõites tõsine pull see. Liikusin suurepäraselt, kuid ma kardan, et see on kergelt liialt positiivne ning võistluse ajal saan negatiivse üllatuse osaliseks, kuid loodetavasti mitte!


Päeva peale pööras tuul merele ning natukene paistis kaugemal isegi päike, tundus juba nagu oleks kusagil soojemal maal, vesi oli helesinine. Mööda promenaadi oli mõnus joosta.


Windguru räägib, et ainult 2 päeva on veel vihma, ta räägib ka veel, et 5ndal, kui on esimene sõit, selleks lubab 1 knot tuult....TÜÜPILINE! Kuid eks näis, mis saama hakkab.


Mis veel?


Kui ma ei teaks, et Anna Tunnicliffe, kes on Laser Radiali OM-i kuld pekingist, oli kuni ülikooli lõpuni ka jooksja, siis hakkaks ma nutma ning jätaks purjetamise maha.

Täna jooksis ta minust u. 15-16km/h mööda nii, et tema abikaasast laser purjetaja, kes on minu konkurent, sõitis maantee rattaga kõrval ning tegi ka omaarust trenni. Sellised naised on need purjetajad!:S


Kuna ma lubasin pilte Val d´Isere-st, siis panen vähemalt ühe pildi, mis on minu arust eriti hästi õnnestunud...

Seniks,

Nautige seda ilusat ilma, mis teil seal kodus on

Karla

2 comments:

Anne-Mari said...

või et sellised naised. njah. njah. njah. njah. jahh.

Anni said...

tuleb tunnistada, et pilt on jah ülilahe!!!
musiii!!!