Friday, June 19, 2009

Rahe?!

Hei!

Nüüd on minu jaoks ka juba Kieli nädal avatud!

Täna olid juba kõik putkad ja asjandused avatud, st. et tegin kohe kiire Bratwursti, mis avaski minu jaoks Kieli nädala.

Teise asjana, mis siinsel võistlusel alati olema peab, on vihm! Ka seda oli täna küllaga. Vahelduv pilvisus, ütleks selle peale Eesti ilmateade. Vahepeal tuli sellist padukat, et Aafrika lapse oleks õnnest ogaraks läinud ning joogivett oleks tervele riigile aasta varu jagunud. Vee peale jõudes tuli mõnda aega isegi rahet, minu First vist, ei tea, et oleksin rahega vee peal kunagi olnud.

Trenn oli ülimalt mõnus. Oli suhteliselt nii ebaühtlane tuul kui veel olla sai. Puhus maa pealt. Tegime mina, Matias Del Solar, Van Vianen ja Ashley Brunning ning mingi inglane sõite, või midagi selle sarnast. Uskuge või mitte, aga suutsin mingi 4st sõidust 2 tükki võita. Ei tea, kas see on enne võistlust hea või halb, eks ole näha. Hiljem tulid meile vel RUS, Austria OM hõbe Andreas Geritzer ja veel teised ka kampa, kuid siis läksin mina juba kaldale. Geritzer küsis veel õhtul klubi peal, et kas järgmine aasta on Euroopakad Eestis ja kus ja mis jne.

Täna käisime ka teisel pool lahte, Laboes, sadamas, kus Stina isa aastaid kaatrit hoidis. Seal oli kõik ikka vanaviisi, praekartulid olid restoranis väga head. Linnas käisime samuti, ostsin inglise keelse Da Vinci koodi. Mingi lugemise tugin on peale tulnud.

Ega muud polegi kui, et homme lähebki võistlemiseks. Üles on meid antud tugev 180. Eks ole siis näha, mis homme toimuma hakkab.

Oodates päris suve,
Karla

2 comments:

Unknown said...

Isegi kirjapandust kajab läbi Su uutmoodi suhtumine võistlusesse, niet tubli oled! Hoian kõiki seitset pöialt:)

PS. Su bloog on ainus vaheldus, mida endale enne pühapäevast! eksamit luban

Anne-Mari said...

Da Vinci kood on hea!!

okas kurku!