Sunday, April 11, 2010

Kallis alaHei!

Vahepeal on juhtunud nii mõndagi. Ma ei tea, kas ma üldse teile rääkisin, et pärast viimast regati päeva varastati mul öösel kogu rool koos pinni ja pinnipikendusega ära. See ei olnud rahakotile kõige rahulikum pauk. See selleks...

Nüüd olen Reinu juhendamisel juba mõned päevad üksi treeninud ning täna oli suhteliselt kõige ägedam ilm neist. Eile oli küll 21 kraadi ja ilus sile vesi, keskmine tuul ja väga mõnus, kuid tänane merelt puhuv pagidega 16m/s ja väga metsik laine tops that. Trenn trenniks, taganttuules kihutades, oma elu parimaid glisse saades mõtles minu masti alumine osa, et nüüd on tema töö tehtud ja tal on aeg pooleks minna. Ma isegi ei sõitnud lainesse ega midagi, lihtsalt puhus maha. Suures idiootsuses suutsin selles olukorras veel kaotada ära ühe bloki, mis lahti tuli ning pooleks murda ühe rautise paadi pealt. Aaa...ja päikseprillid uppusid ka selles olukorras ära, väga viis! Seega, tööd järgnevateks päevadeks küllaga.

Minu count Hyeres-i laagri kohta, mis olen/pean välja vahetama/nud:

Rooli leht
Rooli karp
Rooli pinn
Rooli pinni pikendus
Mast
teki rautis
Kontrasoot
Päikse prillid

Sellega päev ei piirdunud. Kaldale tulles vaatas vastu väga viltune spektaakel. Selles basseinis, kus hoiakse kaatreid ja kust me iga päev merele läheme, oli mere põhjas üks mikrobuss, mille katusel oli 470. See viimane, 470, koos 10 cm katuse pinnaga oligi ainuke, mis veel vee seest välja paistis. Kalda peal seistes oli unustatud käsipidurit rakendada ja nii see auto oma tee sinna leidis. Lisan pildi ka, kuid see on juba siis, kui olin dušši all käinud ja klubisse tagasi pilti tegema läinud, seega tegelikult oli auto seal taga pool muuli otsa juures!

Cheers,
Karla


No comments: