Thursday, April 22, 2010

Võistlusvalmis

Hei!

See laager, võistlus ei hiilga just blogi postituste arvukuse poolest.

Nüüd on aga midagi toimunud küll juba. Ajast, mil ma viimati kirjutasin on juba üks jagu möödas. Vahele on mahtunud näiteks ka üks puhkepäev, mille nagu ikka veetsime St. Tropezis. See oli hea vaheldus nii vaimule kui kehale. Nimelt sain välja ka oma toitumisrutiinist, sest seal sõime ilusti lõunaks Pizzat, mis oli nii nagu Anne-Mari tavatseb öelda "nii nii hea". St. Tropez oli muidu mõnus nagu ikka. See kord paistis ta silma erakordse soojuse poolest. Kui Hyeresis oli suhteliselt tormiline päev, (suurepäraselt valitud puhkepäev), siis seal valitses tuulevaikus ja u. 23 kraadi sooja. Proovisin kallites poodides päikseprille, et mida netist 3x odavamalt tellida ning jalutasin niisama, nautisin.

Teise asjana on seis selline, et nüüdseks on väike vaikne linnake Hyeres oma fenomeni kaotanud ja klubi vahel ei valitse üks laser, Karl-Martin Rammo. Nüüdseks on jõudnud siia suurem osa purjetajatest, treeneritest ja kohtunikest. Seda kõigis klassides. See tähendab, et elu on suhteliselt kirev juba. Autot pole näiteks kuhugi parkida. See probleem loomulikult on vaid neil, kellel puudub klubist 100m kaugusel oma korteriga kaasnev isiklik parkimiskoht. Haa!!

Samuti on minul juba tegelikult täielik võistlusvalmidus. Täna sai tehtud veel viimane nii-öelda treeningtsükli alla käiv trenn, st. et enne võistlussõite, mis hakkavad pühapäeval, käin veel küll laupäeval 1 raksu korraks merel testimas, kuid seda juba puhtalt tehnilise poole kontrolliks. Täna sain juba varakult varakult tehtud ka mõõtmise, mis tähendab, et mul jääbki vaid oodata sõite ja vaikselt oma paadi kallal nokitseda, et see oleks maksimaalselt super kiire. Homme on siis puhkepäev, mille plaanin veeta lihtsalt lebades, veidi võib-olla füüsilist tehes, et lamatisi ei tekiks :D ja mõnuledes.

Tänane, selle laagri viimane treening oli kui täpp i peale muidugi. mõnus 8m/s puhuv suure lainega merebriis oli täpselt see, mida vajasin. Sain kinnitust, et mu kiirus on olemas, ja seda juba nii krüssus, bakstaagis kui ka taganttuules! Super!

Ootan juba sajaga võistlust, olen omalt poolt kõik teinud, et ettevalmistus oleks pro, nüüd panen end vaikselt juba võistlustuningu peale ja sätin oma kanalid paika...

Muidu hakkan selle eluga siin juba ära harjuma. Täitsa mõnus on. Kui teil seal külm endiselt on, siis koju küll ei kipu! Olen üks väike külmavares! Näed, mis teeb, kui talvest 3 kuud missida!

Võistluse ajal ilmselt kirjutan tegelt ikka tihedamini ka.
Cheers,
Karla

1 comment:

Anni said...

hoian sulle pöialt!