Saturday, April 3, 2010

Teine päev

Hei!

Kuidagi mitte ei lähe siin see kirjutamine. Võib-olla on asi selles, et netti pole kodus ja õues trepi peal istudes läbi külmununa on igasugune kirjalik ideede kogum täielikult tagumikku kinni jäänud.

Täna oli meil muidu teine võistluspäev, mis tõi endaga kaasa veel väga palju igasugu sorti halbu emotsioone. Esimese sõidu suutsin uuesti eilsele jätkuks täielikult aia taha sõita, olin 38, teises sõidus sain ilusti stardist minema, rohkem vist siin vaja polegi õnneks. Üleval olin esimene, kuid hunnik ebakindlaid ja valesid otsuseid langetasid mu finishis 7ndaks. Pole hullu. Kokku asetsen praegu 17ndal kohal, meid on nagu juba eile kirjutasin 99 paati, ÜHES GRUPIS!!! Mattias (Mehu) on 16ndal kohal, minuga sama palju punkte. Näed siis!

Tegelikult on väga okei, vorm on alla poole igasugust arvestust ja see tuleb ainult kasuks, et noorte kukkedega mõõtu võtan ja nad mulle hambaid näitavad. Toob mu maa peale tagasi, et ohoooo....ei olegi veel maailma meister?!

Homme üritan saada esimese täielikult korraliku päeva maha, palju ma siin ikka keerutan. üritan oma mindsetti natukene sättida ja vaatan, mis teha annab. Pea lõhki rabelema ei lähe, eesmärk siiski trenni teha, ja näed siis, mis välja tuleb, kurat peaks ju kogemusi koguma ja harjutama Euroopakateks, mitte siin ärrituma kui kusagil taga pool asetsen?!

Ei tea, rohkem pole väga midagi. Käisime närvide rahustuseks Monacos ka täna. Päris üksik ilus kaater oli. 70 jalased kaatrid olid ühed väiksemad, ja Ferrarisid oli nagu Uus-Tiskre majade ees Mazda 6-sid. Matt-musta Rolls Royce Phantomit nägime ka, marukole oli!

Peace Out, A-town
Karla

No comments: