Wednesday, April 7, 2010

Tavaline elu

Hei!

Nüüd kulgeb mu eluke juba tavalises taktis.

Rein on siin, Hyeresis, teeme trenni, pärast merd sõidan ratast, teen süüa jne. Suhteliselt mõnus on. Loomulikult mitte nii super kui Miamis ütleb USA friik, seega pole ka midagi imestada.

Homme treenime viimast päeva Mattiasega, kes läheb vahe peal koju puhkama, et Hyeres'i regatil parimat vormi näidata. Temal on see MM-i valikvõistluseks oma riigi siseselt. Mina seevastu jätkan treenimist, et ikka ja jälle selle EM-i jaoks parimasse seisu jõuda.

Tänane päev paistis silma sellega, et oli käsitlematult sitt ilm. Vihma sadas ja mu rattasõit nägi nii kole välja, et puhastasin oma velot pärast veidi üle tunni. See polnud ainuke asi, mida siin maal teen. Et poleks siin igavas väikeses Hyeresi linnas hetkegi mõtet koju tahtmise peale, (praegu veel nii või naa poleks), siis hoian end kogu aeg midagi tegemas. Täna nt. istusin endale väga harjumatult diivani peal kokku 5 minutit. Tavaliselt olen ma Stina poolt ära hellitatud ja veedan seal enam aega. Nüüd tegin täna kõik söögikorrad, koristasin pärast köögi ja olin nagu üks õige perenaine. Päev oli sellegi poolest kuidagi hea. Sain siin võib-olla, et mõned uued plaanid/plaanimuudatused isegi tekitatud. Võib juhtuda, et treenin veel Mai kuus isegi veidi välismaal kui kõik läheb nii, nagu minema peaks. Ei tahaks eriti rääkida, kus või mis, sest mulle ei meeldi tühja kära teha, aga see koht ei ole soome ja Mattiase juures. Midagi uut ja väääääga huvitavat.

Homme siis veel viimane päev Mattiasega koos treeninguid ja siis juba pean aint iseendaga arvestama ja kuulama Reinu tarku soovitusi, suunanguid.

Tehke kodus ilm soojaks, siis tahan ka võib-olla sinna maale saada!
Karla

No comments: