Thursday, August 19, 2010

Lohusalu!

Hei!

Homme algab siis Eesti KV II etapp, Lohusalus.

Täna tegin ühe kiire kontrolltreeningu ja vaatamata suhteliselt külmale veele oli ääretult mõnus. Meretuule korral ei peta Lohusalu lained mitte kedagi! Päris suured mürakad, millel ääretult mõnus mürada.

Uudne on selle võistluse juures veel see, et sõidan seda oma tuliuue ratsuga. Nimelt sain ma juuni kuus uue paadi, mida hoidsin hooaja lõpuks ning kuna mu tubli Austraalia paat, millega tavaliselt võistlen on hetkel endiselt Inglismaal, siis kasutan meeleldi esmakordselt uut paati.

Loodan, et saame vähemalt mõne päeva ka võistluse ajal lainet, et MM-iks natukene lainega sõitu harjutada. Usutavasti tuleb seal mõnus merebriis, ka hea lainega. Arvan, et võin sellistes tingimustes väga kiire olla, kuid kerge meeldetuletus kodustes vetes ei tuleks üldse kahjuks. See hooaeg pole tugevate tuultega just hiilanud.

Fiiling on üldiselt nüüd juba suhteliselt tipp-topp. Vahepeal olin kuidagi hajevil ja väsinud, küllap reisimisest ja natukene sassis olevast unegraafikust. Tänane meri tegi sellele aga head ning tunnen end hästi.

Kirjutan pärast võistlust ilmselt uuesti,
Karla

No comments: