Saturday, August 28, 2010

Sama raha eest rohkem!

Igaüks mõelgu oma rikutuse tasemel, mis asi "mega zuur" on. All I know, et see on Inglismaale sõites Hollandi bensujaamas kommipakk! Etskae!



Hei!

Päev algas juba rutiinselt. 9 äratus, järjekordsed 10,5h und, ei tea, mis värk on?!
Edasi hommikusöök ja klubisse.

Peab ütlema, et mõni asi on siin hästi ka organiseeritud ikka. Midagi pole öelda. Kärutasin paadi mõõtmisangaari ning sama edukalt ka teisest otsast välja. Järjekorda polnud ja kõik töötas nagu kellavärk. Registreerimisega sama teema.

Edasi putitasin natukene oma uut pilli ja seejärel läksime merele, kus tegin täna veidi lühemalt, kuid tundsin sellest siiski sigamaist naudingut. See venue on siin tegelikult ääretult ilus, eriti veel kui päike paistab! Ja oi kuidas ta täna paistis. Eilse superwarm ülemine+alumine vahetasin lihtsalt lycra vastu. Kerge kontrast! Meri meenutab siin natukene Landskronat, kus oli samuti saareke täpselt keset merd nagu siin on seda Isle of Wight, mis tundub väga kena koht olevat!

Igatahes, edasi kerge lõuna ja seejärel juba Mattiasega ilusat päeva veetma - golfi mängima! Tegime 9 auku ja sealt ka pealkirja tähendus: minu golfiskill on küll selline, et ainuke asi, mille üle võib rõõmu tundaon see, et ma saan seda mängu vähemalt väga palju mängida! Lööke kogunes ikka väga hulganisti, kogu virr-vurri kokkuvõtteks õnnestust löökidest 2.
Homme lähen teen paadi kallal veel veidi lihtsa mehe (teibi) tuuningut ja peakski olema valmis minemadragrace-ima teiste teibituuninguga relvade vastu stardiliinil. Homme ma vee peale ei lähe, aga seevastu teen tegelikult seda siiski, kaatriga. Lähen vaatan practice race-i üle, kuidas on stardiliin ja kõik sellised detailid, et sõidupäeval oleks kõik rutiinne.

Varsti läheb andmiseks, Can't wait!
Karla

No comments: