Saturday, July 30, 2011

Bad Food, Worse Weather, No Internet, England!

Get Out Of Jail Free Card

Mu massive paadikoht!


Hei!

Kõikide jobususte kiuste, mis meid tee peal ka ei üritanud pidurdada, oleme nüüd kohal. Algselt tahtis meil kärul number ära kukkuda. St. et enne kui me sellest teada saime olime ilmselt paarkümmend, kui mitte rohkem kilomeetrit juba maha sõitnud ja siis kui mööda sõitvad autod paaniliselt käru suunas näitama hakkasid, saime aru, et küllap miskit viltu on. Väga polnud häda tegelikult midagi. Lihtsalt numbril oli üks kruvidest ära kukkunud, mis tähendas, et too lohises mööda maad ja paiskas ilmselt tuld! :D See selleks...

Jõudsime peale selle suhteliselt valutult tegelikult siiski Inglismaale, kus ootas meid varahommikune 13 kraadi ja vihmapiisad. God Bless The Queen! Siin on ikka märtsist alates oktoobrini täpselt sama ilm! Sellele lisaks tuli välja, et kohalikel noortel on juba mingit sorti esimene koolivaheaeg pärast mõneajast pingi nühkimist. See tähenda massiivseid ummikuid, mis venitasid meie kohale jõudmist kerge 3h jagu. Olin lõpus suhteliselt ärritunud, ei aja tagasi.

Kõik see negatiine aura kadus sekundiga kui jõudsime lõpuks kohale. Korra armastajad saaksid siin küll ühe orgasmi teise otsa. Erinevalt tavalistele MK-etappidele tundub hetkeseisuga asi ikka väga läbi mõeldud olevat. Sel korral polnud ilma kaelakaartideta lootustki sadamasse sisse saada, rääkimata millegi näppimisest või kuhugi minemisest. Kõikidel paatidel on oma koht, kus teda hoidma peab. See spot on minul vastavalt üllatavalt slipi lähedal, seega sellega on korralikult jopanud. Selle koha peal on laserisõitjale ka väga üüratult ruumi, sest kohad on kõikidele paatidele sama suured. Laser on aga väikseim paat terves karussellis, seega mul on ruumi kõvasti! Igal pool on hunnik meedia telke ja mis minule kõige üllatavam, mida ma enne üldse näinud pole, siis sel regatil tundub suurte riikide ja väikeste riikide organiseerituse vahe välja tulevat. Nimelt on meil siin boatparkis sees ka konteinerpark, mis aga ei sisalda üldse tavalisi konte. Sinna on installitud telekad, diivanid, köögid jms, et purjetajatel oleks on sight mõnus olemine ja hea keskenduda.

Esimese asjana kui oma paadi jõudsin sellele ette nähtud kohale kärutada, tuli üks härrasmees mu juurde ja uuris, et mis riigist ma olen ja "kas ma pole vastu kui ta minu eest mu riigitähised paadi peale juba ära kleebib?" Ma olin küll sellist asja enne ka näinud, et võistluse korraldajad panevad asjad ise peale, kuid see tuli kuidagi väga kiiresti ja ootamatult. Samuti on see miljöö siin täiesti teistsugune kui tavalisel Sail For Gold Regattal. Kõik ebavajalik on minema kamandatud. Täna oli esimene päev, kus võis siin oma paate hoida. Mina saabusin suhteliselt keskpäeval, mis tähendas, et olin üks esimesi. Ma polnud seda platsi nii tühjana eales näinud!

Kõik see emotsioon sai aga siiski oma tagasilöögi ning et ma liiga pilvedesse hõljuma ei läheks, siis tervitas meie elamises mind üks šokeeriv üllatus, mida poleks tahtnud tunda. Meil pole internetti! See aga tähendab, et kõikvõimalik info liikumine teieni käib puhtalt klubis oleva neti kaudu ning minu arusaamade järgi pannakse küla kella 8st lukku. Eks näis kui kiireks või aeglaseks see netis käis regati ajal muutub!

Hetkel kasin puhkama, päris surnud autosõidust. Homme sean end korralikult sisse ja vaatan, mis saama hakkab.

Olge musid,
Karla

No comments: