Friday, July 15, 2011

Checking In...

... et öelda hei!

EM-ist on veidi aega möödas ja EM-i 10. koht kõlab endiselt täpselt sama hästi kui ta nädal aega tagasi seda tegi!
EM-il tuuleootuses


Koju jõudes võtsin aja korralikult maha. Olen nüüdseks nädala akusid laadinud ja pean tunnistama, et igatsen võistlemist! Aeg võiks nüüd juba nii kaugel olla, et eel-OM koputaks uksele. Pole viga, veel 2 nädalat ja minu suvi Eestimaa pinnal ongi läbi, sest siis leian end juba koduseks muutuvast Weymouthist, kus siis olümpia maiku proovida saab.

Kodus veedetud nädala jooksul olen mänginud golfi (otseloomulikult), tennist, käinud lugematu arv kordi kinos ning veetnud kvaliteetaega kõige kallimatega, sest minu tavapärases elus kõigeks selleks aega leida on pea võimatu. Jõudsin isegi nii kaugele, et käisin Stinaga palju kelgitud kultuurikilomeetril. Ma nüüd päris täpselt ei oska öelda, kas ma olen väga kultuurikauge inimene ja asjast sootuks valesti aru saanud või milles on lugu, kuid midagi eriliselt vinget ja kultuurset ma kilomeetripikkusel killustikuteel, kus mina isegi suvel, tõsise öise pimeduse saabumata tõenäoliselt kümnest korrast kaheksal peksa saaksin, ei leidnud.
Stinaga kultuuri otsimas (ei leidnud)


Järgmisest nädalast olen uuesti trennirütmis, seadistan enda paadis tehtavates liigutustes üht-teist, mis hakkas EM-il silma, et võiks paremini olla. Samuti on sootuks uuema ja uhkema kuue saanud minu koduleht/blogi. Nimelt, minu armas kaaslane Stina oli nii tubli ning võttis vaevaks luua minu sportlastee kohta Facebookis oma leht, mis on www.facebook.com/kmrammo ning seda saavad kõik, kellel sel maailma vallutanud portaalis kasutaja, usinasti like-ida. Minul on sellele saidile ligipääs ning lisasin selle ka blogi küljepealsele ribale, et 1. siit kiiresti ja vaevatult sellele lehele jõuda ning 2. (palju tähtsam), et võistluspäevade hilistel õhtutundidel, kus pika blogi postituse kirjutamiseks enam energiat ei kipu jätkuma, saaks teile truudele huvilistele sinna "seina" peale mõned read jätta, mis võtavad mu päeva kokku ning annavad teile info, mida siia lehele otsima tulite! :)

Järgmise Põustini,
Karla

No comments: