Sunday, July 3, 2011

Hyersinki

Nonii,

Esimese päevaga on nüüdseks mutt. Nii nagu eile lootsin, nii ka läks. Saime maha pidada 2 sõitu vaatamata väga heitlikele tuuleoludele.

Iga meeter mõlemast sõidust tuletas mulle meelde ainult üht maailma paika, kus alati sellist "tuult" ette tuleb. Koha nimeks nagu pealkirja lugenud inimesed juba aru said on Hyeres.

Olen tänaste sõitude järel sarnaselt tuulele väga otsustusvõimetu. Ei suuda ära otsustada, kas nutta või naerda. Iseenesest ei läinud kõige hullemini. St. et olen praeguse seisuga kusagil 140 paadi hulgas 46, sõitude kohad vastavalt 24 ja 11. Mis positiivse poole pealt veel lisaks kaalub on see 11, mida mul pole sugugi häbi edasi kaasa võtta. 24 seevastu on lootusrikkalt ette mõeldes mahaviske sõit, mida väga meenutada ei soovi. Nimelt hoidsin ka selles sõidus 11ndat positsiooni, kuid nende superägedate tuuleaukude vahel laveerides suutsin ühte kinni jääda ning kukkusin 27ndaks. Rabelesin, mis ma rabelesin, kuid täna oli rabelemisest sama palju kasu kui David Haye-le molli andmisest - ta arvab ikka, et ta põhimõtteliselt ju võitis. Kaugemale kui 24ndaks enam ei rabelenud.

Pessimismile ja nutule kaaluvad aga järgmised faktorid: praeguse seisuga on ees otsas peale tõsiselt headele sõitjatele ka hunnik "klibakaid", kellest taga olemine ei valmista kummagist otsast vaadates head meelt. Samuti ei meeldi mulle see, et suudan alatasa nõrga tuulega end kusagile kaevata. Olgugi, et üks sõit oli täitsa pole viga, siis negatiivseid emotsioone on tänasest kaasa võtta küllaga. Sellele vaatamata, üritan võtta hoopis kasulikke asju, olgu nad siis negatiivsed või mitte.

Tõsiselt hea meel on mul Patricku üle, kes tegi tänastes oludes väga väärt sõidud ja platseerub praeguse seisuga kusagil 30ndatel (35?) kohtadel. Ausalt välja öelda, siis sellest, et Patrickul hästi läks on mul veel parem meel homse tuuleennustuse üle. Jään lootma, et tänastele vaiksetele tuultele saame homme võib-olla, et veidi stabiilsemat ja tugevamat tuult.

Lõpetuseks: kuna paljud siinsed kohtunikud on tegelikult pärit hoopis maarjamaalt ning kes teab, äkki satuvad nemadki minu bloogsi lugema, siis mainin igaks juhuks südamelt ära, et virisen ma siin tekstis palju ma virisen, kohtunikele tuleb üks suur aplaus teha põhjusel, et nad tänasest päevast 2 sõitu välja imesid!

Homme jälle,
Karla

No comments: